• Totes quelles interessades en tenir un exemplar imprès de l’agenda, han de reservar-la

Agenda d’Autocontrol Sanitari

Un any més des de GremiCarn ofereix una nova edició de l'Agenda d'Autocontrol pel pròxim 2018.

EDICIÓ IMPRESA:
Tots aquells socis interessats a tenir un exemplar imprès de l’agenda, han de reservar-la a través de les oficines gremials, telèfon 93 424 10 58 o e-mail info@gremicarn.cat. Preu: 15€

EDICIÓ DESCARREGABLE:
Totes aquelles persones que desitgin descarregar-se l'Agenda Autocontrol en format pdf de forma gratuïta ho poden fer a través del botó que hi ha al final de la notícia.

APLICACIÓ DE MICROSOFT:
Com a novetat d'enguany, ja està disponible la nova aplicació Agenda d'Autocontrol Alimentari a la Microsoft Store per a ordinadors, mòbils i tauletes a un preu de 69€. Una iniciativa realitzada gràcies al soci Carlos Pastor i amb el suport de la Fundació Oficis de la Carn i la Federació Catalana de Carnissers Xarcuters - Cansaladers. Per a tots aquells interessats amb aquesta nova eina, entrant en el següent enllaç podran comprar-lo i veure les característiques del programa: Web de l'aplicació.
En aquest altre enllaç podran veure un videotutorial sobre el seu funcionament: Veure el videotutorial

Recordem que l’Agenda està disponible on-line a través del portal web per a tots els socis dels gremis de la Federació. Només cal que estiguin registrats i la mateixa clau d’accés els donarà l’entrada a l’Agenda.

Veure informació adicional

Si vols compartir...