• Tendències carnívores: la transformació de la carnisseria-xarcuteria

L’univers de la carnisseria Victor Churchill de Sidney

A GremiCarn som conscients que, com a la resta d’indústries, hem d’estar sempre al dia del que passa, coneixent bé el nostre món i innovant per a no estancar-nos.
Per això, junt a Cedecarne i amb la col·laboració d'AECOC, hem programat una jornada dins el lema “Tendències carnívores: la transformació de la carnisseria-xarcuteria”, que anirà al voltant de la figura d’Anthony Puharich, de la carnisseria-xarcuteria Victor Churchill de Sidney, Austràlia. Aquest establiment està considerat com la millor carnisseria del món, no només pel producte que té, sinó per com enfoca el seu negoci. Aquesta botiga, fundada el 1876, és vista gairebé com una joieria de la carn, buscant el negoci dins el luxe i la primera qualitat, però diferenciant-se de la resta per la seva estètica, ja que li dona una importància tal al producte que sembla una obra d’art a l’expositor.
Enfocarem aquesta xerrada a les claus del seu èxit, els canvis en els hàbits de consum, el futur del sector i les noves tendències. A més del senyor Puharich, ens acompanyaran altres ponents per a complementar el seu discurs i donar altres enfocs.
Aquesta jornada tindrà lloc el proper 5 de març (10:00 del matí) a l’Hotel Barceló Sants (Barcelona). Per tots els socis de GremiCarn la jornada és gratuïta, pels no socis té un cost de 100€.
El període d’inscripcions acaba el proper 23 de febrer i podeu fer-ho omplint el formulari corresponent. Per qualsevol qüestió es pot contactar amb nosaltres a través el mail gremi@gremicarn.cat o trucant al 93 424 10 58. El programa de la jornada el teniu disponible a l'enllaç d'informació adicional de sota.

Formulari d'inscripció: https://goo.gl/forms/qDkdTNktb1aL4bOF2

Programa:

9:30 – 10:25h.
- Rebuda i acreditació dels assistents

10:30h. Inici de la Jornada
- Presentació de la Jornada
- Model de Negoci: Anthoni Puharich amb Carlos Rodríguez, CEO de l’empresa Hamburguesa Nostra de Madrid i Ferran Blanch, professor d’estratègia de marketing, Direcció de Marketing d’ESADE i propietari de la empresa Vison
- Futur de la carn i la carnisseria: Anthony Puharich amb Alexandra Sumasi, periodista gastronòmica revista Beef i Gemma Martín, sòcia en RETAIL SGC SCP. Consultoria especialitzada en Retailing i Trade Marketing, i professora del Departament de Màrqueting d’ESADE .
- Preguntes dels assistents

12:30h. Aperitiu i Networking

Moderadora de la jornada: Rosana Cervera, Consultora de comunicació agroalimentària.

 

Veure informació adicional

Si vols compartir...