ELS SECRETS DELS ADOBS I MARINATS

Dilluns 18 de juny de 16 a 20h

Dins l’oferta especialista a les carnisseries i xarcuteries i en un lloc destacat s’hi troben els preparats de carn frescos i dins aquests, en especial, els productes adobats o marinats.
Aquests productes que sempre han estat presents als taulells de les carnisseries i xarcuteries, han anat evolucionant de forma paral·lela a la demanda del mercat i avui en dia podem trobar-ne una gran varietat en presentacions i sabors.

Llegir més


REQUERIMENTS I IMPLANTACIÓ D’UN PLA D’AUTOCONTROL SEGONS L’APPCC A UNA CARNISSERIA, CANSALADERIA O XARCUTERIA

Dimarts 5 i 12 de juny de 16 a 20h

Les empreses alimentàries són responsables de que els productes que elaboren, distribueixen i comercialitzen siguin segurs i saludables, per la qual cosa han de dur a terme activitats d'autocontrol basades en el sistema d'anàlisi de perills i punts de control crític (APPCC).

Llegir més


  • La millor oferta complementària per revetlles i reunions informals

LES COQUES DEL XARCUTER

dilluns 28 de maig de 16.00 a 20.00 h

Obrirem noves possibilitats en la integració dels productes de xarcuteria amb altres tècniques i preparacions alimentoses com les masses de pa, a la vegada que ampliarem l’oferta comercial, creant productes únics i avançant-nos a les tendències del mercat.
Coneixerem de primera mà les masses i ingredients més apropiats, els condiments més idonis i les tècniques de treball més adequades per l’elaboració d’una oferta variada i actual.

Llegir més


Elaboració de preparats de carn frescos

28 i 29 de maig, 4, 5, 11 i 12 de juny de 2018 de 15.30 a 20.30h
Durada total: 30h

• Conceptes. Aspectes normatius. Criteris generals d’higiene. Creació d’una carta de productes. L’organització del treball.
• Selecció i preparació de les carns segons el producte a elaborar. Els ingredients i condiments: utilització i preparació de mescles.
...

 

Llegir més


Formació en matèria de Protecció de Dades de caràcter Personal i l’ús de les xarxes socials

9 de maig de 17.00h a 18.30h

Què és la Llei de Protecció de Dades?
Qui està subjecte al compliment de la llei.?
Quins són els requisits mínims que exigeix la llei?
Les bases de dades dels clients.
...

 

Llegir més


  • Amb la col·laboració d'Espècies Teixidor

CROQUETES A LA XARCUTERIA, UN CLÀSSIC INNOVADOR

Dilluns 7 de maig de 16h a 20h.

Definir els conceptes bàsics d’aquests tipus de preparacions.
Adaptar els processos de treball als obradors de xarcuteria.
Aprendre noves receptes i tècniques de treball.
Associar creativitat i diversitat tot seguint les tendències del moment.

 

Llegir més

Cursos oferts per:

Fundació Oficis de la Carn