Campus Empresarial Virtual

En el Campus Empresarial Virtual trobareu formació on-line tutoritzada amb garanties, orientada a les empreses de Carnisseria-Xarcuteria, i en les diferents àrees de gestió.

Llegir més


Curs de Manipulació d'Aliments

Vàlid per a tot el personal relacionat amb el món de la Carnisseria, tant al detall com a majorista. També vàlid per a tot tipus de repartidors i transportistes de Carn.

Llegir més


Finances per a no financers

L'objectiu del curs és proporcionar als professionals o futurs professionals d'àrees no financeres de l'empresa els coneixements teòrics i sobretot pràctics necessaris per entendre els conceptes i la terminologia de les finances amb els quals podran prendre millors decisions. 

Llegir més


L'Èxit Professional

Descobrir, conèixer el nostre potencial per a aportar el millor de nosaltres.
Donar una pauta que dirigeixi la nostra vida amb passió i amb un propòsit: el de l'èxit personal i professional.
Aprendre a utilitzar-lo en l'entorn personal i professional, a través del coneixement, pràctica i ús de les habilitats que tots tenim intrínseques.
Potenciar conscientment, les nostres habilitats i virtuts humanes: El nostre principal i més bàsic recurs.

 

Llegir més


Control del negoci. El quadre comandament integral

En qualsevol empresa o negoci s'han de prendre decisions constantment. Aquestes decisions no es poden basar en la intuïció. Cal gestionar correctament la informació per poder decidir. Cal saber quina és aquesta informació i quines eines tenim per gestionar-la correctament. En definitiva, cerquem controlar el negoci.

Llegir més


Cursos oferts per:

Fundació Oficis de la Carn
Campus empresarial Virtual