Pròsper Puig rep la Medalla d'Honor de Barcelona de la mà d'Ada Colau

Pròsper Puig rep la Medalla d'Honor de Barcelona de la mà d'Ada Colau

Pròsper Puig, vicepresident de GremiCarn, va rebre la Medalla d’Honor de Barcelona per la seva llarga dedicació i treball al costat del comerç de proximitat.

...
Els carnissers i xarcuters ja hem penjat la Porra de la Marató de TV3

Els carnissers i xarcuters ja hem penjat la Porra de la Marató de TV3

Els carnissers i xarcuters de Catalunya ja hem penjat la Porra de la Marató de TV3, aquest any dedicada al Càncer.

...
Entrega de diplomes de Mestres Artesans 2017 i 2018

Entrega de diplomes de Mestres Artesans 2017 i 2018

El passat dimecres 21 de novembre de 2018 Maria Teresa Jordà, l'honorable Consellera d'agricultura, ramaderia, pesca i alimentació, va realitzar l'entrega de Diplomes de Mestres Artesans.

...
Novetats en el sistema de mòduls pel 2019

Novetats en el sistema de mòduls pel 2019

Ahir dia 6 de novembre, el Ministeri de Hisenda va anunciar una nova pròrroga dels límit que permeten la tributació per mòduls. D’aquesta forma es torna a postergar l’enduriment dels llindars previstos.

...
Festius d’obertura comercial 2018 - 2019

Festius d’obertura comercial 2018 - 2019

 Com ja vàrem informar, la Generalitat va aprovat el calendari comercial d’obertura comercial autoritzada a Catalunya per al 2018.

 

...
Agenda d'Autocontrol Sanitari
Ja està disponible l'Agenda d'Autocontrol Sanitari

Agenda d'Autocontrol Sanitari

 Un any més des de la Federació s'ofereix una nova edició de l'Agenda d'Autocontrol pel pròxim 2018.

...
Material Jornada tècnica: Maduració de la carn
Ja està disponible el material de la Jornada Tècnica

Material Jornada tècnica: Maduració de la carn

...
[PLACES EXHAURIDES] Jornada tècnica professional: La maduració de la carn
Dilluns 22 d'octubre de 15.30h a 20.30h. a l'Expo Hotel de Barcelona

[PLACES EXHAURIDES] Jornada tècnica professional: La maduració de la carn

La Jornada sobre la Maduració de la Carn es durà a terme el proper 22 d’octubre de 15:30 a 20:30 l''Expo Hotel de Barcelona del carrer Mallorca 1-23 (al costat l'estació de Sants) sota el títol "Maduració i producció de carn madurada. Des de la granja a la taula", oberta a tot el sector, gratuïta per als socis dels Gremis de la Federació.

...