• Premi convocat pel Departament d'Agricultura

Joves Innovadors

Volem conèixer als joves agremiats artesans innovadors que es vulguin presentar al Premi convocat pel Departament d'Agricultura. si reuneixes els requisits, t'ajudarem a presentar la teva candidatura.

Inscriu-te omplint el següent formulari

Llegir més


Alimentària 2016

Us adjuntem la proposta d'activitats en les que participa la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters, en Alimentaria 2016.

Llegir més


  • Escola Oficis de la Carn

Cursos Maig'16

En l’apartat de formació disposem de dos nous cursos que segur que seran del vostre interès Principis bàsics d’elaboració de productes carnis per a petits establiments, (aquest curs és la reformulació del curs de Tecnologia General de la Carn, previst a primers d’any) i Cuina al buit aplicada a la Xarcuteria

Consulteu les fitxes complertes dels cursos i feu servir els formularis per reservar les vostres places.

Llegir més


  • Alimentària 2016

Promoció Carn de Xai de Ramat Català

El Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines, ens ha fet arribar aquest cartell de promoció dela carn de xai de ramat català, coincidint amb els tasts que realitzaran durant la Fira Alimentària 2016, el dilluns 25 d'abril a les 15h i a les 16h.

Podeu descarregar el cartell en mida A3 clicant aquí

Llegir més


Grup WhatsApp GremiCarn

Vols comentar alguna cosa amb els teus companys i no tens el telèfon a ma?

Tens algun dubte concret sobre una gestió?

No recordes a quina hora comença el curs que t'has apuntat?

Ara tens una eina professional ràpida i dinàmica, per resoldre inquietuds, informació que puguis compartir amb els companys del sector, apunta't al grup de WhatsApp de GremiCarn omplint aquest formulari

Cada empresa pot tenir varis telèfons en el grup, però caldrà omplir un formulari per a cadascun d'ells.

 

Llegir més


  • Dimecres 17 de febrer a les 17.30 h.

Assemblea General de GremiCarn

El proper dimecres 17 de febrer de 2016 a les 17.30h., en segona convocatòria, s'ha convocat Assemblea General de GremiCarn.

En aquesta Assemblea es presentarà un resum de la feina feta durant l'any anterior, així com els resultats dels comptes gremials.

És un bon moment per poder plantejar els dubtes en quant a l'organització de l'entitat i proposar millores per a la seva gestió.

És important la vostra participació, doncs l'objectiu de GremiCarn és fer-vos el vostre dia a dia professional més fàcil i agradable.

Us esperem!

 

Llegir més


Festiu a Barcelona

Recordeu que el proper 12 de febrer és festiu a la ciutat de Barcelona, per tant les nostres oficines romandran tancades.

Llegir més


  • Fundació Oficis de la Carn

Cursos Escola Professional

Vols passar Una tarda entre Xoriços?, O fer uns Preparats de Carn Bàsics?, O ets més de Croquetes i arrebossats?

L'Escola dels Oficis de la Carn ha presentat tres nous cursos per aquest trimetre. Consulta els programes complerts clicant aquí

Recorda que al curs bàsic de Tecnologia de la Carn i el curs de Direcció Estratègica de l'Empresa els queden poques places per cobrir.

Llegir més


  • Dijous Gras

Resultat 1r Concurs Nacional de Botifarra d'Ou Artesana

El guanyador de la botifarra d’ou artesana tradicional ha estat Ramon Hernando Martínez, de la Xarcuteria Hernando de Barcelona, i el campió en la categoria de la botifarra més innovadora és David Roig Cebrian de l’establiment L’Avi David, també de la ciutat comtal. Aquest últim ha captivat l’atenció del Jurat amb una botifarra d’ou amb fetge d’ànec, codony i vi Sauterns.

 Llegiu la notícia sencera.

Llegir més


  • Dijous Gras

1r Concurs Nacional de Botifarra d'Ou artesana

1r. Concurs Nacional de Botifarra d’Ou artesana

La Fundació Oficis de la Carn en col·laboració amb la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters, ens proposen ser els protagonistes d’aquesta diada, per això han preparat el 1r. Concurs Nacional de Botifarra d’Ou artesana

Si sou elaboradors artesans, participeu al concurs de Botifarra d’Ou en la modalitat clàssica o en innovació, consulteu les bases al web www.botifarradouartesana.cat.

El dia 27 de gener es farà una degustació de les botifarres presentades al concurs i es farà el lliurament de diplomes als guanyadors, a la seu de la Fundació Oficis de la Carn.
Als guanyadors se’ls comunicarà individualment, un cop emés el veredicte del jurat, el mateix dia 27 de gener.

Llegir més