NOTÍCIES

La Fundació Oficis de la Carn i ESCODI organitzen aquest curs que ja l'any passat va ser molt exitós

Comença la II Edició del Curs de Direcció d'Establiments Comercials del sector Carnisseria, Cansaladeria i Xarcuteria

El curs s'imparteix en la seva totalitat a l'Escola Oificis de la Carn i queda configurat en un programa de tres mòduls i un total de 80 hores lectives on els alumnes aprendran tècniques de venda, gestió i fidelització, entre d'altres. 

La cerimònia tindrà lloc el proper diumenge 19 de gener a la parròquia de Nostra Senyora de la Medalla Miraculosa

La Misa de Sant Antoni Abat es celebrarà aquest proper cap de setmana

 Tots els agremiats que ho desitjeu us podreu dirigir directament a l'església on s'oficiarà la misa a partir de les 12 hores. 

Tots els que hagueu jugat al número 78136 tindreu devolució de l'import jugat

El número de loteria del Gremi ha estat premiat amb 1 euro per cada euro jugat

El gremi de carnissers, cansaladers i xarcuters de Barcelona elaborarà aquest Nadal 2,25 milions de canelons

Els carnissers-xarcuters de Barcelona calculen vendre aquest Nadal 2.250.000 canelons

BONES FESTES

Que la força i constància d’aquests anys de treball compartit amb tots vosaltres il•lumini el nostre camí.

Des de GremiCarn us desitgem un Bon Nadal i un Feliç 2014.

La Confraria del Gras i el Magre celebrarà l'any vinent el desè aniversari

La IX Gran Trobada dels Confrares, a Peralada

 Gairebé 300 persones vinculades al món de la Confaria van assistir a un acte que es va desenvolupar en un dels espais més emblemàtics del territori català. Confrares, professionals del sector, amics i companys van presenciar un any més una jornada que pretén defensar els valors de la carn i dels embotits. 

Més de mig centenar de socis es reuneixen per celebrar una jornada de germanor

Jornada Tècnica a l'Hotel Porta Fira de Barcelona

 La trobada va comptar amb la presència de molts joves que, acompanyats per els seus predecessors van voler mostrar l'interès en el sector i la voluntat de poder garantir durant quaranta anys més el relleu generacional. 

El President, el Vicepresident i el Coordinador de l'Escola recullen orgullosos un guardó que premia la feina ben feta

L'Escola Oficis de la Carn rep el Premi de "Barcelona, la millor botiga del món" en la categoria de "Millor Iniciativa Agrupada"

 Des de la Fundació, esperem que aquest reconeixement sigui només una petita pinzellada en la trajectòria de l’Escola i que durant quatre dècades més puguem seguir dignificant la professió i donant eines a tots els Carnissers-Cansaladers de Catalunya per fer del seu negoci, un altre encara millor.

El curs es realitzarà a Vic els dies 11, 13, 18 i 20 de novembre de 2013.

Curs d'Operador Alimentari

 L'objectiu del curs és proporcionar a les persones assistents la informació necessària pel que fa a requisits sanitaris per iniciar una activitat relacionada amb la fabricació, l'emmagatzematge, la distribució i la comercialització d'aliments. El curs s'adreça a persones que vulguin iniciar processos de transformació i activitats de comercialització de productes agroalimentaris i també a professionals que volen ampliar els seus coneixaments.

Notable assistència per part dels associats del Gremi

Activa Mutua presenta el nou formulari de Notificació Telemàtica de la Seguretat Social (NOTESS) al Gremi

Més de 50 persones compareixen a la presentació d'un nou sistema obligat per a tothom. És important aplicar aquest nou sistema ja que esdevé obligat.

Pàgina 2 de 13