NOTÍCIES

Josep Dolcet ofereix una xerrada on exposa els avantatges d'adherir-se a la Campanya

Jornada a Madrid per explicar la Campanya de la Reducció de Sal i Greix

 L'únic cost que té formar part d'aquestacampanya és l'anàlisi dels productes participants per part d'un laboratori (el que cadascú vulgui) que ronda entre els 35 i els 50 euros. El material de suport i la campanay de difusió són totalment gratüites.

Ja són oficials les festes laborals per a l'any que ve.

Calendari de dies festius per al 2015

 Pel que fa al 26 de desembre, dia de Sant Esteve, en el cas d’Era Val d’Aran aquesta data serà substituïda per la del 17 de juny, festa d’Aran.

A les dates indicades en aquest calendari, els Ajuntaments designaran dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, que també es publicaran per mitjà d’una ordre del departament d’EMO.

El Gremi anirà a tot el territori català per informar d'aquesta iniciativa, a la qual us convidem a participar

Calendari de les sessions informatives per a socis de la Campanya de Reducció de Sal i Greix

El calendari d'aquestes reunions és el següent:

· Dimarts 6 de maig a VIC
· Dilluns 12 de maig a AMPOSTA
· Dimecres 14 de maig a TARRAGONA
· Dilluns 19 de maig a BARCELONA
· Dilluns 26 de maig a VILAFRANCA DEL PENEDÈS
· Dimarts 27 de maig a NAVÀS
· Dimecres 28 de maig a GIRONA
· Dilluns 2 de juny a LLEIDA
· Dimecres 4 de juny a MATARÓ
· Dimarts 10 de juny a SABADELL/TERRASSA.

 

Durant aquest 2014 els establiments comercials podràn obrir fins a un total de deu dies festius

Nou calendari comercial de dies festius a Barcelona

 Aquest diumenge 30 de març serà el primer dia festiu que els establiments comercials podràn obrir en aquest 2014. 

El proper dimarts 6 de maig a l'Escola Oficis de la Carn.Imparteix, Mercè Capdevila

TOT AVIRAM! Curs de varietats, especejament, preparació, aprofitament i presentació al taulell

 Curs destinat als professionals de la carnisseria, xarcuteria i detallistes d'aviram amb un mínim d'experiència i coneixements del tema a tractar 

dimarts 1 d'abril a les 16:30 hores, xerrada i demostració sobre Botifarres Crues Artesanes: tradició, creativitat i innovació

La Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters participa a la Fira d'Alimentària

 Què podem fer amb una botifarra crua? Quines varietats podem aconseguir? No us perdeu la xerrada-demostració del Josep Dolcet del proper dimarts 1 d'abril a la Fira d'Alimentària. La cosa...promet! 

Un grup d'alumnes de primer curs del Grau de Direcció de Comerç i Distribució mostren els resultats extrets

Els alumnes d'ESCODI presenten el resultat d'un estudi sobre el consumidor de carn

 Com a part de l'assignatura d'Investigació i Anàlisi de Mercats un grup d'estudiants explica les conclusions i dóna recomenacions de com emprar per a captar més clients.

Es celebrarà el proper 8 i 9 de març

Torna la Fira de la Botifarra de la Garriga

 Tota la informació sobre la 3a Fira de la Botifarra de la Garriga es pot trobar al web municipal (www.lagarriga.cat), i als comptes de facebook i twitter de l’Ajuntament.

Podreu descarregar les entrades a través del link

Voleu anar al Eshow Barcelona? El Banc Sabadell us hi convida

 És un esdeveniment molt tècnic i especialitzat que pot interessar tant a empreses que ja venen per Internet com aquells comerços tradicionals (de venda presencial) però que estan interessats en donar pròximament el "salt" a la venda online.

Per segon any consecutiu és reparteixen 6.500 racions d'aquest producte exclusiu

La Botifarrada Popular de GremiCarn

Ahir diumenge 23 de febrer el Gremi de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters va celebrar un any més la Botifarra Popular al Mercat de la Boqueria. Com a tradició arrelada que és, després de més de dues dècades fent aquest acte a les portes de l’emblemàtic Mercat barceloní, milers de persones van poder degustar la botifarra d’ou, un producte exclusiu, d’elaboració artesanal que elaboren els cansaladers-xarcuters de tot Catalunya.

Pàgina 2 de 14