NOTÍCIES

El proper dimarts 6 de maig a l'Escola Oficis de la Carn.Imparteix, Mercè Capdevila

TOT AVIRAM! Curs de varietats, especejament, preparació, aprofitament i presentació al taulell

 Curs destinat als professionals de la carnisseria, xarcuteria i detallistes d'aviram amb un mínim d'experiència i coneixements del tema a tractar 

dimarts 1 d'abril a les 16:30 hores, xerrada i demostració sobre Botifarres Crues Artesanes: tradició, creativitat i innovació

La Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters participa a la Fira d'Alimentària

 Què podem fer amb una botifarra crua? Quines varietats podem aconseguir? No us perdeu la xerrada-demostració del Josep Dolcet del proper dimarts 1 d'abril a la Fira d'Alimentària. La cosa...promet! 

Un grup d'alumnes de primer curs del Grau de Direcció de Comerç i Distribució mostren els resultats extrets

Els alumnes d'ESCODI presenten el resultat d'un estudi sobre el consumidor de carn

 Com a part de l'assignatura d'Investigació i Anàlisi de Mercats un grup d'estudiants explica les conclusions i dóna recomenacions de com emprar per a captar més clients.

Es celebrarà el proper 8 i 9 de març

Torna la Fira de la Botifarra de la Garriga

 Tota la informació sobre la 3a Fira de la Botifarra de la Garriga es pot trobar al web municipal (www.lagarriga.cat), i als comptes de facebook i twitter de l’Ajuntament.

Podreu descarregar les entrades a través del link

Voleu anar al Eshow Barcelona? El Banc Sabadell us hi convida

 És un esdeveniment molt tècnic i especialitzat que pot interessar tant a empreses que ja venen per Internet com aquells comerços tradicionals (de venda presencial) però que estan interessats en donar pròximament el "salt" a la venda online.

Per segon any consecutiu és reparteixen 6.500 racions d'aquest producte exclusiu

La Botifarrada Popular de GremiCarn

Ahir diumenge 23 de febrer el Gremi de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters va celebrar un any més la Botifarra Popular al Mercat de la Boqueria. Com a tradició arrelada que és, després de més de dues dècades fent aquest acte a les portes de l’emblemàtic Mercat barceloní, milers de persones van poder degustar la botifarra d’ou, un producte exclusiu, d’elaboració artesanal que elaboren els cansaladers-xarcuters de tot Catalunya.

Dijous Gras, t'ho perdràs?

Ja ha arribat la nostra festa!!

Començem el carnestoltes fent gala d'un producte exclusiu dels professionals del nostre sector. La Botifarra d'Ou és nostra i el Dijous Gras la nostra festa!!!!  

Dimecres 12 de febrer a les 17.30 h.

Assemblea General de GremiCarn

El proper dimecres 12 de febrer de 2014 a les 17.30 h., en segona convocatòria, s'ha convocat Assemblea General de GremiCarn

 

Gairebé un centenar de persones van congregar-se per compartir una jornada que el President de la Fundació, Joan Estapé, va qualificar d'històrica

El Molt Honorable President de la Generalitat, Artur Mas, inaugura les noves instal·lacions de l'Escola Oficis de la Carn

 L’any passat, l’Escola Oficis de la Carn va ser remodelada en la seva totalitat, habilitant nous espais dotats de l’última tecnologia, on s’imparteixen cursos de reciclatge professional, d’elaboració d’embotits i altres productes del sector carni, de sanitat i higiene, així com de gestió i administració d’establiments del sector.

La Fundació Oficis de la Carn i ESCODI organitzen aquest curs que ja l'any passat va ser molt exitós

Comença la II Edició del Curs de Direcció d'Establiments Comercials del sector Carnisseria, Cansaladeria i Xarcuteria

El curs s'imparteix en la seva totalitat a l'Escola Oificis de la Carn i queda configurat en un programa de tres mòduls i un total de 80 hores lectives on els alumnes aprendran tècniques de venda, gestió i fidelització, entre d'altres. 

Pàgina 2 de 14