• Dimecres 17 de febrer a les 17.30 h.

Assemblea General de GremiCarn

El proper dimecres 17 de febrer de 2016 a les 17.30h., en segona convocatòria, s'ha convocat Assemblea General de GremiCarn.

En aquesta Assemblea es presentarà un resum de la feina feta durant l'any anterior, així com els resultats dels comptes gremials.

És un bon moment per poder plantejar els dubtes en quant a l'organització de l'entitat i proposar millores per a la seva gestió.

És important la vostra participació, doncs l'objectiu de GremiCarn és fer-vos el vostre dia a dia professional més fàcil i agradable.

Us esperem!

 

Llegir més


Festiu a Barcelona

Recordeu que el proper 12 de febrer és festiu a la ciutat de Barcelona, per tant les nostres oficines romandran tancades.

Llegir més


  • Fundació Oficis de la Carn

Cursos Escola Professional

Vols passar Una tarda entre Xoriços?, O fer uns Preparats de Carn Bàsics?, O ets més de Croquetes i arrebossats?

L'Escola dels Oficis de la Carn ha presentat tres nous cursos per aquest trimetre. Consulta els programes complerts clicant aquí

Recorda que al curs bàsic de Tecnologia de la Carn i el curs de Direcció Estratègica de l'Empresa els queden poques places per cobrir.

Llegir més


  • Dijous Gras

Resultat 1r Concurs Nacional de Botifarra d'Ou Artesana

El guanyador de la botifarra d’ou artesana tradicional ha estat Ramon Hernando Martínez, de la Xarcuteria Hernando de Barcelona, i el campió en la categoria de la botifarra més innovadora és David Roig Cebrian de l’establiment L’Avi David, també de la ciutat comtal. Aquest últim ha captivat l’atenció del Jurat amb una botifarra d’ou amb fetge d’ànec, codony i vi Sauterns.

 Llegiu la notícia sencera.

Llegir més


  • Dijous Gras

1r Concurs Nacional de Botifarra d'Ou artesana

1r. Concurs Nacional de Botifarra d’Ou artesana

La Fundació Oficis de la Carn en col·laboració amb la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters, ens proposen ser els protagonistes d’aquesta diada, per això han preparat el 1r. Concurs Nacional de Botifarra d’Ou artesana

Si sou elaboradors artesans, participeu al concurs de Botifarra d’Ou en la modalitat clàssica o en innovació, consulteu les bases al web www.botifarradouartesana.cat.

El dia 27 de gener es farà una degustació de les botifarres presentades al concurs i es farà el lliurament de diplomes als guanyadors, a la seu de la Fundació Oficis de la Carn.
Als guanyadors se’ls comunicarà individualment, un cop emés el veredicte del jurat, el mateix dia 27 de gener.

Llegir més


Bosses de Plàstic

L’Agència de Residus de Catalunya ha creat un cartell per a les botigues animant a cobrar a la ciutadania les bosses de plàstic, amb el missatge “les bosses de plàstic no són gratis, que no les pagui el medi ambient”.
Amb aquest cartell es pretén que el comerç comenci a cobrar voluntàriament per les bosses de plàstic de forma immediata, tot i no disposar encara de l’instrument normatiu previst, a l’espera de la publicació del mateix, que s’espera que es pugui fer efectiu durant els propers mesos.
L’objectiu que es persegueix és que quan es faci efectiva l’obligació, el canvi d’hàbit estigui ja assumit i adoptat pels consumidors.

Llegir més


Bones Festes

Des de GremiCarn us volem desitjar el millor per aquestes festes i un Feliç Any Nou.

Llegir més


  • www.canelons2015.cat

Campanya Canelons 2015

"Les taules catalanes esperen aquest Nadal, i sobretot pel dia de Sant Esteve, els llegendaris canelons de la iaia fets amb molt d'afecte per tal de compartir amb la família un moment únic".

Així comença la nota de premsa tramesa amb motiu de la campanya de Canelons. Visiteu www.canelons2015.cat, descarregueu-vos el cartell i participeu al concurs fotogràfic.

Llegir més


  • Set carnissers-xarcuters han resultat guardonats

Els Mestres Artesans 2015

 Juan Fernando Micó de la Xarcuteria La Confianza i Núria Querol de Can Pocurull entre els guardonats. També van obtenir el mateix reconeixement cinc carnissers-xarcuters més de la Federació Catalana: Martí Coll de la carnisseria Martí de Platja D’Aro, Magda Perramon, de Ca la Magda, de Ripoll, Jordi Romagós de la carnisseria Romagós de Girona, Maria Àngels Fusté de la Tocineria Cal Silo de Vimbodí i Poblet i Agustí Coscollona de l’Antiga Casa Magi de Torà

Llegir més


  • En general, tots els comerços que utilitzen el TPV virtual estan afectats.

Canvi de connexió obligatòri per a totes les botigues online amb TPV virtual

La data límit per canviar la conexió és el 23 de novembre.  Es tracta d’un canvi que afecta i es requereix realitzar-lo a qualsevol botiga de comerç electrònic que utilitzi el TPV virtual Redysis comercialitzat per entitats financeres, ja sigui de forma directa, o indirecta mitjançant altres integradors tècnics. 

Llegir més