Bones Festes

Des de GremiCarn us volem desitjar el millor per aquestes festes i un Feliç Any Nou.

Llegir més


  • www.canelons2015.cat

Campanya Canelons 2015

"Les taules catalanes esperen aquest Nadal, i sobretot pel dia de Sant Esteve, els llegendaris canelons de la iaia fets amb molt d'afecte per tal de compartir amb la família un moment únic".

Així comença la nota de premsa tramesa amb motiu de la campanya de Canelons. Visiteu www.canelons2015.cat, descarregueu-vos el cartell i participeu al concurs fotogràfic.

Llegir més


  • Set carnissers-xarcuters han resultat guardonats

Els Mestres Artesans 2015

 Juan Fernando Micó de la Xarcuteria La Confianza i Núria Querol de Can Pocurull entre els guardonats. També van obtenir el mateix reconeixement cinc carnissers-xarcuters més de la Federació Catalana: Martí Coll de la carnisseria Martí de Platja D’Aro, Magda Perramon, de Ca la Magda, de Ripoll, Jordi Romagós de la carnisseria Romagós de Girona, Maria Àngels Fusté de la Tocineria Cal Silo de Vimbodí i Poblet i Agustí Coscollona de l’Antiga Casa Magi de Torà

Llegir més


  • En general, tots els comerços que utilitzen el TPV virtual estan afectats.

Canvi de connexió obligatòri per a totes les botigues online amb TPV virtual

La data límit per canviar la conexió és el 23 de novembre.  Es tracta d’un canvi que afecta i es requereix realitzar-lo a qualsevol botiga de comerç electrònic que utilitzi el TPV virtual Redysis comercialitzat per entitats financeres, ja sigui de forma directa, o indirecta mitjançant altres integradors tècnics. 

Llegir més


  • Es celebrarà dijous dia 5 de novembre a les 19:00 hores

Taula rodona sobre: "La carn i l'informe OMS"

L'assistència és gratuïta i té un límit de 60 places. La taula comptarà amb la presència del Ricard Julià, membre de la Junta Directiva de GremiCarn.

Llegir més


  • La noticia de la OMS és totalment desproporcionada

No cal alarmar-se si es fa una dieta sana, variada i equilibrada

 A Catalunya tenim la sort de seguir una de les millors dietes, la Dieta Mediterrània, que inclou la carn com element de salut per que ens aporta ferro, zinc, vitamina B i aminoàcids essencials.
El nutricionista i bromatòleg de la UB Abel Mariné explica: “Caldria evitar l'alarma, perquè fa anys que recomanem un consum menor de carn, en lloc d'un d'abusiu.”.
La cultura popular diu que “totes les masses piquen”, és a dir, que un consum excessiu de qualsevol aliment mai és apropiat.

Llegir més


  • Estem treballant amb tot el sector per donar.hi resposta

IMPORTANT: informe de l'OMS sobre la carn processada i vermella

 Avui, una Agència de l'OMS ha emès un informe referent a la carn processada i vermella.
Des dels gremis que formem la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters estem treballant amb tot el sector carni de l'Estat a fi d'analitzar el citat informe i poder donar una resposta conjunta als mitjans i sobretot als nostres clients.

Llegir més


  • Es celebrarà el proper diumenge 25 d'octubre

Nova Jornada Tècnica a l'Hotel Porta Fira de Barcelona

 GremiCarn organitza novament una Jornada Tècnica que presegeuix fomentar la cohesió gremial. Enguany els ponents seran el Sr. Jordi Mas i el Sr. Gonzalo Bernardos que ens parlaran del sector minorista carni i dels canvis que podem fer per a millorar els nostres negocis. 

Llegir més


  • Per apuntar-vos ompliu el formulari a la secció formació de la web del Gremi

Ja és aquí el programa de cursos de l'Escola Oficis de la Carn del darrer trimestre del 2015

  Creieu que vendre per internet és una opció per als vostres negocis? Voleu ser els millors en merxandatge visual? Voleu innovar alhora de fer canelons? APUNTEU-VOS ALS NOUS CURSOS de l'Escola Oficis de la Carn abans d'acabar l'any. http://www.escolaoficisdelacarn.com/

Llegir més


  • Alt grau de participació dels professionals tarragonins

Sessió informativa sobre normativa sanitària a Tarragona

 La alta presència en la sessió dennota l'interès dels professionals carnissers-cansaladers-xarcuters de Tarragona en donar la màxima informació als seus clients. 

Llegir més