NOTÍCIES

La noticia de la OMS és totalment desproporcionada

No cal alarmar-se si es fa una dieta sana, variada i equilibrada

 A Catalunya tenim la sort de seguir una de les millors dietes, la Dieta Mediterrània, que inclou la carn com element de salut per que ens aporta ferro, zinc, vitamina B i aminoàcids essencials.
El nutricionista i bromatòleg de la UB Abel Mariné explica: “Caldria evitar l'alarma, perquè fa anys que recomanem un consum menor de carn, en lloc d'un d'abusiu.”.
La cultura popular diu que “totes les masses piquen”, és a dir, que un consum excessiu de qualsevol aliment mai és apropiat.

Estem treballant amb tot el sector per donar.hi resposta

IMPORTANT: informe de l'OMS sobre la carn processada i vermella

 Avui, una Agència de l'OMS ha emès un informe referent a la carn processada i vermella.
Des dels gremis que formem la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters estem treballant amb tot el sector carni de l'Estat a fi d'analitzar el citat informe i poder donar una resposta conjunta als mitjans i sobretot als nostres clients.

Es celebrarà el proper diumenge 25 d'octubre

Nova Jornada Tècnica a l'Hotel Porta Fira de Barcelona

 GremiCarn organitza novament una Jornada Tècnica que presegeuix fomentar la cohesió gremial. Enguany els ponents seran el Sr. Jordi Mas i el Sr. Gonzalo Bernardos que ens parlaran del sector minorista carni i dels canvis que podem fer per a millorar els nostres negocis. 

Per apuntar-vos ompliu el formulari a la secció formació de la web del Gremi

Ja és aquí el programa de cursos de l'Escola Oficis de la Carn del darrer trimestre del 2015

  Creieu que vendre per internet és una opció per als vostres negocis? Voleu ser els millors en merxandatge visual? Voleu innovar alhora de fer canelons? APUNTEU-VOS ALS NOUS CURSOS de l'Escola Oficis de la Carn abans d'acabar l'any. http://www.escolaoficisdelacarn.com/

Alt grau de participació dels professionals tarragonins

Sessió informativa sobre normativa sanitària a Tarragona

 La alta presència en la sessió dennota l'interès dels professionals carnissers-cansaladers-xarcuters de Tarragona en donar la màxima informació als seus clients. 

S'estipula un màxim de vuit dies (diumenges i festius) anuals

Nou calendari de diumenges i festius amb obertura comercial per al 2016 i 2017 a Catalunya

 A més, els ajuntaments tenen la possibilitat de substituir fins a dues dates de cadascun dels calendaris anuals per qualsevol diumenge o dia festiu, de caràcter general o local.

Gairebé quaranta empresaris assisteixen a la sessió

Sessió Informativa sobre la nova normativa sanitària

 Tots els socis que ho desitjeu trobareu el power point de la sessió informativa a l'àrea restringida de la pàgina web. Apartat: legislació higiènica-sanitària.

A partir de l'1 de juliol el disc actual queda sense efecte i per tant, no serà vàlid.

ATENCIÓ: Nova regulació en les zones d'aparcament de càrrega i descàrrega a Barcelona

 L'aplicació és totalment gratuïta i permetrà limitar l'abús d'aquestes zones d'estacionament i augmentar-ne la rutació i el rendiment. Quan la persona arriba a la zona d’aparcament de “`carrega i descàrrega” l’aplicació el localitza i li diu les zones de càrrega i descàrrega més properes. Només ha de marcar el número del codi de zona que figura a la senyal i l’aplicació l’hi comunicarà el temps d’estada màxima que té permès.

Es celebrarà el dilluns 27 d'abril a la Sala d'actes del Gremi

Sessió Informativa: canvis en diferents normatives higièniques i sanitàries

 La sessió estarà dirigida per el Coordinador de l'Escola Oficis de la Carn, Josep Dolcet, i començarà a les 16:30 hores. Es tracta d'una sessió gratuïta per a tots els socis del Gremi.

A partir del proper 1 d'abril

Entra en vigor la obligatorietat per indicar el país d'origen o lloc de procedència de la carn de porcí, oví, cabrum i aus

Podreu obtenir el reglament complert accedint a l'apartat de legislació de la pàgina web. 

Pàgina 2 de 17