NOTÍCIES

El client podrà formalitzar operacions amb l’Entitat de Crèdit fins el 12 de desembre de 2015.

Línies ICO d'empreses i emprenedors per al 2015

 Es tracta d'un finançament orientat a autònoms, mepreses i entitats públiques i privades que realitzin inversions i/o necessitin liquiditat

Diumenge dia 8 la Botifarrada Popular i dijous 12 Dijous Gras

La Botifarra d'Ou ja és aquí

 Enguany i com ja ben sent tradició, GremiCarn, encapçalat per desenes de col•laboradors cansaladers, oferirà el proper diumenge 8 de febrer una jornada de degustació de Botifarra d’Ou, al mercat de la Boqueria de Barcelona, i on s’espera que milers de persones puguin provar (de forma totalment gratuïta) les 6.500 racions de Botifarra d’Ou que els professionals del sector oferiran a tots els vianants i transeünts.

Aquesta quarta edició es celebrà entre els dies 21 i 22 de febrer

Torna la Fira de la Botifarra de la Garriga

Entre els diversos actes paral·lels, la fira portarà al poble una setmana gastronòmica en què diversos establiments de restauració i menjars preparats oferiran degustacions eespecials de botifarra garriguenca. La setmana gastronòmica tindrà lloc del 16 al 22 de febrer.

Més de 800 establiments participen en la campanya de la Botifarra d'Ou impulsada per GremiCarn

El secret del dijous Gras és a les nostres mans

 El proper dijous 12 de febrer és Dijous Gras. Com cada any per aquestes dates i, donant així el tret de sortida al carnaval, les carnisseries-xarcuteries del Gremi i de la Federació es vesteixen de gal·la per reivindicar un producte exclusiu d'aquests professionals. Enguany, juntament amb el cartell que veieu (també es podrà descarregar en un format més gran), tots els socis del Gremi rebreu unes banderoles per posar a les vostres botigues i podreu participar en un concurs fotogràfic.

Només a la ciutat de Barcelona

Festius d’obertura comercial autoritzada durant la campanya de Nadal i Reis

 Els dies festius que l'Ajuntament de Barcelona permet obrir durant les festes de Nadal

Més de 200 persones van assistir al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona per veure l'acte central

La Confraria del Gras i Magre celebra el seu desè aniversari

 L'actor i doblador, Joan Pera, el cuiner Carles Gaig, i el Director de l'RTA, Josep Maria Monfort, van ser nomenats Confrares d'Honor (els dos primers) i Confrare de Mèrit (el tercer). 

La extensió de la norma provoca pèrdues d'1 milió d'euros

INTEROVIC presenta la campanya de promoció del xai

 La Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters, ANAFRIC, i productors i comercialitzadors de xai dónen suport a la Interprofessional del oví cabrum per fomentar el consum de xai, un producte en devallada des de l'any 2007. 

L'activitat va tenir lloc a l'hotel Porta Fira de Barcelona i va comptar amb dues ponències i un coffe break

La Jornada Tècnica de Gremi Carn; amb dos ponents de luxe

 Gairebé 100 agremiats van assistir a la Jornada Tècnica on la Montserrat Peñaroya i el José María Gay de Liébana van oferir dues xerrades on van enmarcar el context econòmic d'avui i la necessitat del màrqueting a les carnisseries-xarcuteries.

Salut Pública avala el projecte i el presenta com a referent

La Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters presenta la campanya de reducció de Sal i Greix

 La Doctora Carmen Cabezas va voler destacar el lideratge del sector i la manera de saber fer. “Hem pogut veure una bona panoràmica de la iniciativa i hem d’implicar a tota la societat en la promoció de la salut”, va concloure.

Tindrà lloc el proper diumenge 26 d'octubre a l'Hotel Porta Fira de Barcelona

La Jornada Tècnica de GremiCarn

 Montserrat Peñarroya i Josep Maria Gay de Liébana seran els encarregats d'estimular i oferir una visió experta als socis sobre el context econòmic global, sobre com millorar els petits negocis i cap a on ens dirigim en un futur inmediat. 

Pàgina 2 de 16