Productes curats i assecats

Dies: 21 de gener
Horari: de 16 a 20h
Professor: Jacint Arnau
Modalitat: Presencial

CONTINGUT:

· Els productes assecats i curats.Famíliesi tipus.
· Fonaments tecnològics Principis generals d’elaboració. Formulació. Processos de treball.
· L’assecatge: característiques tècniques dels equips. Canvis físics, químics i microbiològics durant el procés d’assecatge i maduració. Principals defectes i problemes.

DESTINATARIS:

Adreçat a tothom que treballi en el sector carni, també a restauradors, cuiners i altres professionals interessats i que vulgui posar-se al dia i reciclar els seus coneixements sobre la carn.


Dia: 21 de Gener
Horari: de 16:00h a 20:00h
Professor: Jacint Arnau
Modalitat: Presencial
Lloc: Fundació Oficis de la Carn (C/Consell de Cent, 80 - Barcelona) - Sala d’actes de la planta entresòl.
Places limitades
Preu: 45€

INSCRIPCIONS A TRAVÉS D'AQUEST FORMULARI: FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Si vols compartir...