• Sessió tècnica

Els additius a la carnisseria i la xarcuteria. Normativa vigent i condicions d’utilització

Dies: 14 de maig
Horari: de 16:00h. a 20:00h.
Professor: Josep Dolcet Llaveria. Veterinari. Professor de l’Escola de la Fundació Oficis de la Carn
Modalitat: Presencial

Sessió teòrica monogràfica dedicada a l’actualització normativa en matèria d’utilització dels additius alimentaris.

Objectius:

  • Posada al dia de la normativa d’additius en carnisseria i xarcuteria.
  • Posar al dia les formulacions de productes al respecte dels additius més utilitzats en l’elaboració de productes carnis.
  • Conèixer els processos tecnològics derivats de la utilització d’aquests additius i els canvis de nom dels productes relacionats amb la seva utilització.
  • La utilització d’additius en forma de preparats.
  • La menció dels additius a les etiquetes.
  • Reduir la presència de determinats additius als productes elaborats.

 

Destinataris:
El curs va destinat als professionals de la carnisseria i xarcuteria amb autorització sanitària d’elaboració.


Professor: Josep Dolcet Llaveria. Veterinari. Professor de l’Escola de la Fundació Oficis de la Carn
Data: dimarts, 14 de maig de 2019.
Lloc: Aula Entresol. Escola de la Fundació Oficis de la Carn
Horari: de 16:00 a 20:00 h
Número de places: 20
Drets d’inscripció:
Socis dels Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters 45 €
No socis dels Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters 90€

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Si vols compartir...