La informació al consumidor i l’etiquetatge

Dies: 12 de febrer
Horari: 16.00h
Professor: Josep Dolcet Llaveria. Escola Oficis de la Carn
Modalitat: Presencial

CONTINGUT:

  • La informació al consumidor: requeriments obligatoris i voluntaris. Elaboració d’etiquetes.
  • Etiquetatge de la carn fresca. Altres requeriments d’informació. La traçabilitat.

 

DESTINATARIS:
Adreçat a tothom que treballi en el sector carni, també a restauradors, cuiners i altres professionals interessats i que vulgui posar-se al dia i reciclar els seus coneixements sobre la carn.

PONENT:
Josep Dolcet Llaveria. Escola Oficis de la Carn.

Lloc: Fundació Oficis de la Carn (C/Consell de Cent, 80 - Barcelona) - Sala d’actes de la planta entresol
Data: 12 febrer
Horari: 16.00h a 20.00h
Places limitades
Preu: 40€ 

INSCRIPCIONS A TRAVÉS D'AQUEST FORMULARI: FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Si vols compartir...