• Jornada tècnica gratuïta

L'envasament i tractament tècnic de la carn com a eines per a la millora de la vida útil

Dies: 05 de febrer
Horari: 16.00h
Professor: Elsa Lloret i Brigitte Martínez. IRTA.
Modalitat: Presencial

CONTINGUT:

  • Tècniques d’envasament i millora de la vida útil de la carn i els productes carnis
  • Envasos per a la carn i els productes elaborats: tipus, característiques i efectes sobre la vida útil del producte.
  • Breu introducció als conceptes de vida útil. Com podem millorar la vida útil dels nostres productes?

 

DESTINATARIS:
Adreçat a tothom que treballi en el sector carni, també a restauradors, cuiners i altres professionals interessats i que vulgui posar-se al dia i reciclar els seus coneixements sobre la carn.

PONENTS:
Elsa Lloret i Brigitte Martínez. IRTA.

Lloc: Fundació Oficis de la Carn (C/Consell de Cent, 80 - Barcelona) - Sala d’actes de la planta entresol
Data: 05 febrer
Horari: 16.00h a 20.00h
Places limitades
Preu: Gratuït

INSCRIPCIONS A TRAVÉS DE: info@escolaoficisdelacarn.cat

Si vols compartir...