• Sessió específica dirigida als petits establiments de xarcuteria.

Mousses i patés per untar

Dies: 20 de maig
Horari: de 16.00h a 20.00h.
Professor: Francesc Reina i Bosch. Mestre Artesà Cansalader. Professor de l’Escola de la Fundació dels Oficis de la Carn i Josep Dolcet. Veterinari. Coordinador Escola Oficis de la Carn.
Modalitat: Presencial

 Objectius:

  • Actualitzar els receptaris de patés per ampliar el ventall de productes d’elaboració pròpia amb una línia innovadora i suggerent.
  • Treballar productes de diferents famílies alimentàries per obtenir colors, textures i sabors actuals i agosarats com element de dinamització de vendes.
  • Utilitzar tècniques de treball senzilles i a l’abast de petits elaboradors per crear productes d’avantguarda, amb formats i mides adaptades a les formes actuals de consum.
  • Definir una metodologia de treball que millori l’organització dels processos als obradors.

 

Continguts:
Elaboració de patés i mousses de carns, peix i vegetals.

Destinataris:
El curs va destinat als professionals de la xarcuteria i elaboració de menjars preparats amb autorització sanitària d’elaboració.

Professors: Francesc Reina i Bosch. Mestre Artesà Cansalader. Professor de l’Escola de la Fundació dels Oficis de la Carn i Josep Dolcet. Veterinari. Coordinador Escola Oficis de la Carn.
Dates: dilluns, 20 de maig de 2019.
Horari: de 16:00 a 20:00 h
Lloc: Aula Cuina, baixos. Escola de la Fundació Oficis de la Carn.
Número de places: 20
Drets d’inscripció:
Socis dels Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters, 115 €
No socis dels Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters, 230,00 €

 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Si vols compartir...