Els Animals d'abastament

Dies: 16 de gener
Horari: 16.00h
Professor: Vicenç Mor. Artesà carnisser
Modalitat: Presencial

CONTINGUT:
Espècies per producció de carn. Races i característiques de cadascuna d'elles. Obtenció. Influencia de la raça i de la categoria comercial sobre les característiques de la canal i la qualitat de la carn.

DESTINATARIS:
Adreçat a tothom que treballi en el sector carni, també a restauradors, cuiners i altres professionals interessats i que vulgui posar-se al dia i reciclar els seus coneixements sobre la carn.

PONENT:
Vicenç Mor. Artesà carnisser

Lloc: Fundació Oficis de la Carn (C/Consell de Cent, 80 - Barcelona) - Sala d’actes de la planta entresol
Data: 16 gener
Horari: 16.00h a 20.00h
Places limitades
Preu: 40€

 INSCRIPCIONS A TRAVÉS D'AQUEST FORMULARI: FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Si vols compartir...