• Sessió monogràfica

Cocció a baixa temperatura, Cicles freds i Sistemes productius

Dies: 25 de setembre
Horari: de 16 a 20h
Professor: Yeray Forés Mondoño. Corporate Chef España. Irinox Professional
Modalitat: Presencial

Presentació
L’Escola dels Oficis de la Carn juntament amb el seu col·laborador IRINOX, han organitzat una sessió formativa en un dels temes més actuals en la cuina i xarcuteria: La Cocció a Baixa Temperatura.
De la mà d’IRINOX i dels seus xefs, descobrirem el nou concepte MultiFresh ®  MyA, un veritable assistent multi funció que permet organitzar la producció segons les necessitats de cada professional i controlar els processos productius durant les 24 hores al dia.
L’aparell multi funció MyA permet la màxima personalització: els paràmetres de cada cicle poden ser canviats en tot moment per crear el procés ideal per a cada producte.
 
MultiFresh és la primera i única màquina del mercat que permet dur a terme cicles de funcionament, perfectament controlats, a temperatures de +85°C a -40°C.  Amb un sol comandament, congelar, fermentar, descongelar, regenerar, pasteuritzar i coure a baixa temperatura.

Continguts de la Sessió:
- Presentació de MultiFresh, funcions i solucions per al seu negoci.
- Què és la cocció a baixa temperatura? Aplicacions i beneficis
- Refredament i congelació: Avantatges i organització productiva.
- Sistemes de cocció i regeneració.
- Pasteurització aplicada.
- Beneficis econòmics i retorns d’inversió.

Professor: Yeray Forés Mondoño. Corporate Chef España. Irinox Professional                              
Data: 25 de setembre de 2018
Horari: de 16 a 20h
Lloc: Aula Cuina de l’Escola dels Oficis de la Carn.
Carrer del Consell de Cent 80. 08015 Barcelona
Sessió gratuïta.
Places limitades a 20 persones.
Es respectarà rigorosament l’ordre d’inscripció.
En el cas de un alt número d’interessats la inscripció es limitarà a un assistent per empresa i es
programarà una altra sessió el dia següent a la mateixa hora.

INSCRIPCIONS A TRAVÉS D'AQUEST FORMULARI: FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Si vols compartir...