Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Serveis   >   Assegurances
El Gremi analitza els teus possibles imprevistos per oferir-te la millor opció en Seguretat i Protecció.

El Gremi, amb la intenció d’oferir-te sempre el millor servei, ha iniciat una campanya per evitar imprevistos a tots els nostres Associats, tant a nivell professional com personal.

Darrerament hem comprovat que no sempre les proteccions existents són les més adients i, lamentablement, ens hem trobat amb casos on, per culpa d’una mala protecció, l’Associat ha hagut d’assumir, de la seva butxaca, despeses de molta importància.

És per això que, des del Gremi, hem arribat a un acord amb la nostra Corredoria General Broking perquè, sense cap compromís per la teva part, puguin analitzar la teva protecció actual en les assegurances que tinguis contractades, tant a nivell d’empresa com a nivell personal, i que emetin un informe per a tu, on veuràs si la teva protecció és òptima i, si no ho és, trobar fòrmules per poder millorar-les, i evitar-te problemes en el present / futur.

General Broking és la Corredoria amb la que el Gremi treballa des de fa més de 25 anys, amb total satisfacció tant per la nostra part com per la dels Associats que ja hi confien. Possiblement ja els coneixis, i en cas negatiu, dir-te que són especialistes en tot tipus d’assegurança, i en especial en el producte de Xarcuteries.

Si ho consideres del teu interés, ens agradaria concertar amb tu una visita amb una persona de l’equip de General Broking perquè et puguin elaborar l’informe i com a mínim, que tinguis la seguretat de que la teva protecció és la correcte.

Si no és possible concertar una visita personal, en tindríem prou amb que ens escanegis la teva actual pòlissa (que no el rebut) i ens l’envïis per mail a l’adreça

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra Catalana 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat