Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Formació
Curs online
Soft Skills: Lideratge
Del 20 gener al 16 febrer
25h.
L'aparició de noves línies de desenvolupament professional, les professions emergents i la velocitat a què es mouen els mercats amb motiu de la globalització i la diversitat laboral, han desencadenat que les empreses sol·licitin característiques o habilitats en els professionals cada vegada més essencials. Aquestes habilitats són transversals a qualsevol carrera professional.
Ponent: Frederic Soto. Expert en la matèria del curs i estarà online per resoldre qualsevol dubte que sorgeixi.
Preu: 225€ (socis)
CURSOS ONLINE
Soft Skills: Lideratge
Del 20 gener al 16 febrer
25h.
L'aparició de noves línies de desenvolupament professional, les professions emergents i la velocitat a què es mouen els mercats amb motiu de la globalització i la diversitat laboral, han desencadenat que les empreses sol·licitin característiques o habilitats en els professionals cada vegada més essencials. Aquestes habilitats són transversals a qualsevol carrera professional.
Ponent. Frederic Soto: Expert en la matèria del curs i estarà online per resoldre qualsevol dubte que sorgeixi.
online
socis
225€
Soft Skills: Gestió de l’estrès
Del 20 gener al 16 febrer
25 h.
L’aparició de noves línies de desenvolupament professional, les professions emergents i la velocitat a què es mouen els mercats amb motiu de la globalització i la diversitat laboral, han desencadenat que les empreses sol·licitin característiques o habilitats en els professionals cada vegada més essencials. Aquestes habilitats són transversals a qualsevol carrera professional.
Ponent. Expert en la matèria del curs:
online
socis
225
Soft Skills: Treball en equip
Del 20 gener al 16 febrer
25h.
L’aparició de noves línies de desenvolupament professional, les professions emergents i la velocitat a què es mouen els mercats amb motiu de la globalització i la diversitat laboral, han desencadenat que les empreses sol·licitin característiques o habilitats en els professionals cada vegada més essencials. Aquestes habilitats són transversals a qualsevol carrera professional.
Ponent. Frederic Soto: Expert en la matèria del curs i estarà online per resoldre qualsevol dubte que sorgeixi.
online
socis
225€
Curs manipulació d'aliments
A la carta
S'ofereixen els coneixements adequats en relació amb els requisits d'higiene, els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions, per tal de garantir que executen pràctiques segures i correctes.
ONLINE
no socis
30€
socis
20€
TOTS ELS CURSOS
Curs manipulació d’aliments
A la carta
A la carta
S'ofereixen els coneixements adequats en relació amb els requisits d'higiene, els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions, per tal de garantir que executen pràctiques segures i correctes.
Ponent.
online
no socis
30 €
socis
20 €
Soft Skills: Lideratge
Del 20 gener al 16 febrer
25h.
L'aparició de noves línies de desenvolupament professional, les professions emergents i la velocitat a què es mouen els mercats amb motiu de la globalització i la diversitat laboral, han desencadenat que les empreses sol·licitin característiques o habilitats en els professionals cada vegada més essencials. Aquestes habilitats són transversals a qualsevol carrera professional.
Ponent. Frederic Soto: Expert en la matèria del curs i estarà online per resoldre qualsevol dubte que sorgeixi.
online
socis
225€
Soft Skills: Gestió de l’estrès
Del 20 gener al 16 febrer
25 h.
L’aparició de noves línies de desenvolupament professional, les professions emergents i la velocitat a què es mouen els mercats amb motiu de la globalització i la diversitat laboral, han desencadenat que les empreses sol·licitin característiques o habilitats en els professionals cada vegada més essencials. Aquestes habilitats són transversals a qualsevol carrera professional.
Ponent. Expert en la matèria del curs:
online
socis
225
Soft Skills: Treball en equip
Del 20 gener al 16 febrer
25h.
L’aparició de noves línies de desenvolupament professional, les professions emergents i la velocitat a què es mouen els mercats amb motiu de la globalització i la diversitat laboral, han desencadenat que les empreses sol·licitin característiques o habilitats en els professionals cada vegada més essencials. Aquestes habilitats són transversals a qualsevol carrera professional.
Ponent. Frederic Soto: Expert en la matèria del curs i estarà online per resoldre qualsevol dubte que sorgeixi.
online
socis
225€
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Agendad d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2021
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat