Publicat el nou Reial Decret que regula noves condicions sanitàries de les carns fresques i els seus derivats.
Després d’anys reclamant un nou decret que impulsi l’economia agroalimentària local, el passat desembre el Consell de Ministres va aprovar la seva aplicació. Entre les novetats, els establiments podran comptar amb zones de degustació i es permet la venda d’elaborats entre minoristes.
Elaborem la nova Guia de pràctiques correctes d’higiene per a carnisseria i xarcuteria.
Després d’anys reclamant un nou decret que impulsi l’economia agroalimentària local, el passat desembre el Consell de Ministres va aprovar la seva aplicació. Entre les novetats, els establiments podran comptar amb zones de degustació i es permet la venda d’elaborats entre minoristes.
Es deroga la taxa Sandach fet que pot suposar un estalvi mig anual de 2.400€ per establiment.
La derogació d’aquesta norma respon a una demanda històrica lluitada i defensada des del sector, a través de la nostra patronal a nivell espanyol, i posa fi a gairebé a 20 anys dels índexs de repercussió dels costos de destrucció de subproductes generats a la cadena alimentària càrnica.