Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Actualitat

Provacuno torna a llançar el concurs de fotografia ‘Objectiu Boví’, que arriba ja a la seva cinquena edició

Els participants, ja siguin professionals o aficionats a la fotografia, poden remetre les seves creativitats fins al 16 de setembre.

Provacuno ha tornat a posar en marxa ‘Objectivo Bacuno‘, el certamen fotogràfic amb el qual la Interprofessional vol donar visibilitat al treball diari dels ramaders, industrials i comercialitzadors del sector, així com al medi
rural i a la pròpia carn de boví.

Els participants, ja siguin professionals o aficionats a la fotografia, poden remetre les seves creativitats fins al 16 de setembre. En aquesta cinquena edició, el concurs torna a comptar amb tres categories: ‘Carn de boví i oci’, ‘Ramaderia, indústria i medi rural’ i ‘Memes’, amb premis d’entre 100 i 500 euros per als millors treballs.

Tres categories i premis de fins a 500 euros

La categoria ‘Consum de carn de boví i oci’ té com a objectiu posar de manifest la importància social de la carn, més enllà de constituir un aliment d’alta qualitat nutricional, econòmic i de gran tradició a Espanya. Aquest apartat inclou premis de 500, 250 i 100 euros per als guanyadors.

Amb la categoria ‘Ramaderia, indústria i medi rural’, PROBOVÍ proposa reflectir l’orgull del sector del boví de carn, captant el treball diari, la constància, la cura i respecte per la naturalesa, així com la bellesa dels animals i les múltiples possibilitats que ofereix la carn de boví. Hi haurà premis de 500, 250 i 100 euros per a les tres millors imatges.

I, finalment, amb la categoria de ‘Memes’ els participants podran aprofitar fotografies populars, memes famosos o relacionades amb el sector de boví de carn o amb la carn de boví i afegir-los, de manera enginyosa i original per mitjà d’un muntatge similar als dels populars ‘memes’ d’internet, frases gracioses o simpàtiques sobre la nostra carn. Els premis seran de 500, 250 i 100 euros per als tres millors treballs.

Cada participant podrà presentar un màxim de 10 imatges, independentment que ho facin per a l’una o l’altra categoria.

Després del tancament del concurs, el jurat, format per experts, realitzarà una selecció de les millors instantànies i ‘memes’, que es publicaran en les xarxes socials de PROBOVÍ i podran servir com a imatge per a posar en valor la carn de boví, el treball dels ramaders, industrials i carnissers, així com mostrar la vida en aquests pobles i llocs d’Espanya.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família