Nova web - GremiCarn
la força de
la força de
la força de la
la força del
l'ofici
tradició
sector
Descobreix tot el que pot fer el gremi per a tu
19.07.2021
Nova línia d’ajuts directes a la solvència empresarial de la Generalitat
El Govern convoca del 21 de juliol fins al 30 de juliol una nova línia d’ajuts directes a la solvència empresarial que inclou a tots els sectors d’activitat d’empreses i autònoms.
anar a la notícia
19.07.2021
Nou límit de 1.000 euros als pagaments en efectiu en serveis professionals
Amb l'entrada en vigor de la llei de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, els pagaments en efectiu es limiten, a partir d'ara, a quantitats inferiors a 1.000 euros
anar a la notícia
15.07.2021
Propostes regal de Nadal
Des de la Central de Negociació us fem arribar diferents propostes de regals personalitzables per a oferir als vostres clients aquest Nadal. Les ofertes estan obertes a tots els socis de GremiCarn.
anar a la notícia
06.07.2021
Subvencions Re-Activem Barcelona
L'Ajuntament de Barcelona ha presentat una convocatòria de 12.000.000 euros, per l'atorgament de subvencions per donar suport a la reactivació d'establiments d'economia local.
anar a la notícia
30.06.2021
Mascaretes obligatòries dins les xarcuteries – carnisseries
Des de GremiCarn volem recordar que segueix sent obligatori dur la mascareta dins d’espais tancats i és per això que us recomanem que tingueu una petita quantitat d’epis per oferir a aquells clients més despistats i així no perdre la possible venda.
anar a la notícia
07.06.2021
El CAC dona la raó al sector carni i demana la retirada d’un anunci radiofònic de l’empresa Veritas.
El Consell Audiovisual de Catalunya ha donat la raó a la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters juntament amb altres onze associacions del sector qualificant de publicitat enganyosa, un anunci via falca de ràdio de l’empresa de supermercats Veritas que va emetre amb motiu del Dia Mundial de la Salut durant el mes d’abril.
anar a la notícia