Formació

Més de 1.000 professionals s’han format a l’Escola de la Carn durant l’any 2022.

Amb el nostre programa de formació, t’oferim una oportunitat única de consolidar i fer créixer la teva empresa. Amb els nostres cursos especialitzats de carnisseria - xarcuteria podràs adquirir les habilitats i coneixements tècnics de l’ofici, i amb les sessions de gestió empresarial afrontaràs els reptes amb confiança i faràs créixer el teu negoci.
Formació empresarial per fer crèixer la teva empresa
Oferim cursos empresarials en línia per millorar estratègies, processos i gestió d'equips, impulsant el creixement de les empreses. Destaquem la qualitat i seguretat alimentària amb sessions informatives gratuïtes pels agremiats.
Formació contínua i in company
Prioritzem la formació contínua dels membres per millorar la seva competitivitat laboral. Proporcionem formació teòrico-pràctica per preparar-los davant els reptes d'innovació i competitivitat en un sector canviant.
Cursos pràctics de carnisseria i elaborats de xarcuteria
Oferim cursos presencials anuals de productes d’elaboració pròpia molt adaptats als gustos del consumidor i reforçem les habilitats de carnisseria i l'elaboració de productes tradicionals.
Pròxims cursos
Curs de suport a la implantació de la guia de pràctiques correctes d’higiene per a carnisseries i xarcuteries.
Pròximament
Formació higiènica i sanitària per a manipuladors d’aliments a les carnisseries, cansaladeries i xarcuteries.
Pròximament
Segona convocatòria de subvencions en l’àmbit de les activitats de comerç al detall – NextGenerationEU
Fins al 19 de juliol
Segona convocatòria de subvencions en l’àmbit de les activitats de comerç al detall – NextGenerationEU
Fins al 19 de juliol
Veure tots els cursos
034
Cursos organitzats
508
Hores lectives
1.027
Alumnes
9,2
Valoració dels alumnes
Una escola de futur en un nou context i un nou espai d’innovació i experimentació obert al sector i a la societat.
La nova escola vol ser un espai de suport a la innovació dels professionals i els establiments del sector, capaç de dinamitzar el coneixement dels professionals, captar les innovacions que s’estan produint i transferir-les a la resta del sector. És per això que un dels objectius de la nova junta de GremiCarn es traslladar l’escola a unes noves instal·lacions més modernes i pensades per a la formació del futur. Actualment s’està iniciant el trasllat a les noves instalacions i es preveu que al 2023, la nova escola sigui una realitat.