Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Concursos

Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana 2024

Totes aquelles persones o empreses que es vulguin presentar s'han d'inscriure prèviament abans del 25 de gener.

La Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn convoquen, dins els actes del Dijous Gras del mes febrer de 2024, la novena edició del concurs per escollir les millors Botifarres d’Ou de Catalunya.

Enguany hi ha dues categories* obertes a la participació de tots els carnissers i cansaladers – xarcuters artesans de Catalunya:

  • Millor botifarra d’ou artesana tradicional
  • Altres botifarres d’ou, on s’inclou la millor botifarra d’ou artesana singular, elaborada a partir d’altres propostes de botifarra d’ou amb ingredients diversos.

Inscripcions

Totes aquelles persones o empreses que es vulguin presentar, s’han d’inscriure prèviament a través del formulari del web del concurs abans de les 14h del dijous 25 de gener: concursbotifarradou.oficisdelacarn.cat

Entrega de les botifarres d’ou

Els participants hauran de presentar les botifarres d’ou a la seu de la Fundació Oficis de la Carn (C. Consell de Cent, 80 – 08015 Barcelona) durant els dies 29 i 30 de febrer en horaris habituals de les oficines (9:00 a 13:30 i de 15:30 a 17:00) no admetent-se cap peça presentada fora d’aquest termini.

Proclamació dels guanyadors

La proclamació pública dels resultats del concurs i el lliurament dels diplomes acreditatius es farà el dissabte dia 3 de febrer de 2024 a les 21:00h, en un acte previ a un sopar que se celebrarà a l’Hotel InterContinental Barcelona ubicat a l’Avinguda de Rius i Taulet, 3, de Barcelona.

Una edició que volem que superi les anteriors

Us animem a tots a treballar, en la mesura que considereu, en la millora de les vostres botifarres, en aquells aspectes que les fan úniques i exclusives, i a aquells que feu noves propostes en botifarres singulars us convidem a desenvolupar receptes coherents, equilibrades i que, amb la base de la botifarra d’ou, sàpiguen mantenir i si cal millorar.

*Com heu pogut veure a la part superior del correu, en aquesta edició no està convocat el premi al millor Farcit de Carnaval. Creiem que la feina de difusió d’aquest embotit fora del seu territori natural ja està feta, pel que hem considerat més oportú i més coherent iniciar els treballs per traslladar la idea d’un concurs a les comarques d’elaboració tradicional amb l’objectiu d’ajudar a dinamitzar i mobilitzar els productors del territori, reforçant així la presència de productes de proximitat i la preservació del patrimoni gastronòmic en origen.

Llarga vida a les Botifarres d’Ou!

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família