Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   El Gremi
Des de fa més de 120 anys defensem i representem els interessos dels carnissers i xarcuters">

El Gremi de Carnissers-Cansaladers-Xarcuters de Barcelona i Comarques, GremiCarn, és una organització empresarial sense ànim de lucre que fa més de 120 anys que defensa i representa els interessos de les empreses de les comarques barcelonines especialitzades en el comerç detallista de la carn i la elaboració artesana de productes carnis i menjars cuinats, els quals, amb el seu bon fer, han mantingut durant generacions la tradició xarcutera catalana.

Els tres àmbits bàsics d’actuació són: la defensa i representació d’interessos, la formació i la transferència d’innovacions al sector, i la prestació d’assessorament i serveis a les empreses associades.

">

Defensa i representació:

Directament en el seu àmbit d’actuació provincial, o a través de les organitzacions sectorials a les que pertany – Federació Catalana de Carnissers i Xarcuters-Cansaladers, Confederación Espanyola de Carniceros, i Confederació Internacional de la Carnisseria Xarcuteria – GremiCarn defensa i representa els interessos de les seves 700 empreses associades en tots els estaments polítics en els que considera necessari fer sentir la veu del seu col·lectiu.

Formació i innovació:

GremiCarn va fer donació del seu patrimoni l’any 1996 per poder crear la Fundació dels Oficis de la Carn. És aquesta Fundació la que, a través de la seva Escola hereva de la Escola gremial que ja existia des de l’any 1973, forma, investiga i fa propostes d’innovacions per a totes les empreses del sector a Catalunya.
Des de la Fundació es treballa per formar a les noves generacions de professionals del sector i s’ofereix un ampli programa de cursos formatius i de reciclatge que permeten promoure noves iniciatives i reforçar l’assessorament que donen als seus clients.

Assessorament i serveis:

Les empreses associades tenen assessorament en tot allò que afecta als seus negocis i se’ls ofereix serveis especialitzats en els àmbits fiscals, laborals o jurídics, entre d’altres.

Junta directiva 2019 - 2022
Pròsper Puig i Brignardelli
President
Núria Querol Pocurull
Vicepresidenta
Joan Bou Bosch
Vicepresident
Xavier Moreno Antolinos
Secretari
Just Fosalva Torrent
Tresorer
Pere Escofet Oliver
Vocal
Montse Esquius Ferran
Vocal
Ramon Hernando Martínez
Vocal
Yolanda Preseguer Blanco
Vocal
Gemma Solanes Garcia
Vocal
Jordi Vivet Martínez
Vocal
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra Catalana 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat