Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Federació
25.11.2022
Penja la Porra per la Marató de TV3
Aquest any la Marató està dedicada a la salut cardiovascular. Unes malalties que són la primera causa de mort als països desenvolupats. A Catalunya, una de cada quatre persones mor per problemes al cor o les artèries.
anar a la notícia
Concursos
21.11.2022
La cansaladeria La Perla (La Garriga) guanya el premi a la millor Botifarra Catalana – Gastroteca 2022
També han estat distingides les botifarres catalanes d’Antoni Vigo, de l’Antiga Casa Jaume de Bellver de Cerdanya; Josep Terradellas, de Can Cerilles de Manlleu; i Enric Rosell Gili, de Ca l’Estevet d’Ordal, amb les mencions especials del jurat.
anar a la notícia
GremiCarn
17.11.2022
Busquem carnisseries – xarcuteries de Barcelona ciutat pel llençament del nou àlbum del grup de música Taburete
Les vostres carnisseries - xarcuteries poden ser els punts de venda exclusius del nou disc "Matadero" de Taburete, un dels grups de música del moment.
anar a la notícia
Fundació Oficis de la Carn
08.11.2022
Agenda d’Autocontrol Sanitari 2023
Ja està disponible l'agenda en format pdf
anar a la notícia
GremiCarn
02.11.2022
Participa amb GremiCarn al sorteig de la Loteria Nacional de Nadal amb el número 73247
Participa al sorteig de la Loteria Nacional de Nadal amb el número 73247
anar a la notícia
Subvencions
31.10.2022
Nous ajuts per autonoms sense treballadors contractats
S'ha obert el termini per sol·licitar els nous ajuts per a autònoms sense treballadors que estableix una subvenció fins a 18.325,92€. El termini s’acaba el 11 de novembre de 2022.
anar a la notícia
Federació
29.10.2022
Gran èxit de participació a l’acció “Sense llum no hi ha carn”
Amb aquesta acció vam pretendre fer un crit d’alerta davant la greu situació que vivim per l’encariment desmesurat dels preus de l’energia i advertir del risc imminent de tancament definitiu de moltes empreses.
anar a la notícia
et pot interessar
Club de Compres
el teu espai per a l’estalvi
Subvencions
27.10.2022
El Govern destinarà 15 milions d’euros per impulsar la digitalització i la sostenibilitat dels comerços
La Generalitat oferirà ajuts d'una aportació única per persona beneficiària de fins el 80% de les despeses subvencionables, amb un màxim de 75.000 euros i una inversió mínima de 2.000 euros
anar a la notícia
Campanyes
26.10.2022
Apaguem els llums per protestar contra els alts preus de l’energia
Davant la greu situació econòmica, marcada per uns preus de l’energia desbocats que posen en risc la viabilitat de moltes empreses, apaguem els llums el divendres 28 d’octubre de 12:00 a 12:15h
anar a la notícia
Fundació Oficis de la Carn
18.10.2022
Dinar de retrobament dels professionals del sector carni a Olot
La trobada es farà el pròxim diumenge 20 de novembre a Olot
anar a la notícia
Actualitat
17.10.2022
Taula rodona: L’impacte de l’abatedor de temperatura sobre el negoci
La taula rodona en la que participarà María Martínez, Responsable de Qualitat, Seguretat Alimentària de GremiCarn serà el 26 d'octubre de 9:30h a 12.30h en format online.
anar a la notícia
Subvencions
17.10.2022
Ja poden sol·licitar el kit digital els autònoms i empreses d’entre 0 i 3 treballadors
L'ajuda del Kit Digital per a autònoms i empreses d'entre 0 i 3 és de 2.000 €
anar a la notícia
Escola de la Carn
06.10.2022
Formació: Com crear sortejos i promocions en xarxes socials
La formació se celebrarà el pròxim 24 d'octubre a les 15h i s'aprendrà a crear sortejos i promocions en xarxes socials.
anar a la notícia
GremiCarn
03.10.2022
Instem a les administracions a prendre mesures immediates, reals i efectives per reduir els costos energètics
Els Gremis del comerç d’alimentació al detall, entre ells GremiCarn, instem a les administracions a prendre mesures iper reduir els costos energètics, i alertem del risc accelerat de la desaparició del comerç de proximitat.
anar a la notícia
Federació
12.09.2022
Posicionament sobre l’establiment d’un preu màxim per als productes de primera necessitat
Regular el preu màxim de venda suposaria perjudicar greument el comerç minorista de la carn, ja que no té capacitat de negociar amb els proveïdors majoristes al no comprar a volum.
anar a la notícia
Concursos
09.09.2022
1a edició del Concurs Nacional de Botifarra Catalana
Fins al 10 de novembre us podeu inscriure a la primera edició al web del concurs.
anar a la notícia
Federació
08.09.2022
CedeCarne organitza la jornada online Go Cavale
T’animes a donar un gir al teu taulell i ampliar la teva oferta i públic?
anar a la notícia
Federació
07.09.2022
Reunió amb la Ministra de Transició Ecològica
Reclamem ajudes més directes a les empreses com ara baixades en els impostos al gas i a l’electricitat.
anar a la notícia
Subvencions
29.08.2022
El 2 de setembre ja poden sol·licitar el kit digital les empreses d’entre 3 i 9 treballadors
L'ajuda del Kit Digital per a empreses d'entre 3 i 9 treballadors és de 6.000 €
anar a la notícia
Escola de la Carn
28.08.2022
Curs Valoració d’una espatlla de bou
Tall de les diferents peces d’una espatlla de bou i aplicacions culinàries amb les peces tallades prèviament (tàrtar, rostits, fondue bourguignonne, bourguignon, terrina de bou amb condiments...)
anar a la notícia
Qualitat i seguretat alimentària
24.08.2022
Resum mesures de la nova llei d’estalvi energètic
Us detallem les mesures de la nova llei d'estalvi energètic relacionades amb els establiments de carnisseria - xarcuteria.
anar a la notícia
Escola de la Carn
11.08.2022
Noves sessions del programa formatiu de carnisseria avançada
Els set cursos, que s'iniciaran a partir del setembre, es realitzen a la Chambre de Métiers et de l’Artisanat des Pyrénées-Orientales (Perpinyà) i tenen una durada de 3 dies.
anar a la notícia
Federació
04.08.2022
Demanem la clarificació de la llei d’eficiència energètica
Sol·licitem que no sigui aplicable a les carnisseries - xarcuteries en veure's ja afectats per la normativa en matèria de seguretat alimentària.
anar a la notícia
Actualitat
29.07.2022
Els embotits de Catalunya a La Fonda de Catalunya Ràdio
La nova secció sobre els embotits que podem trobar al nostre territori està conduït per Josep Dolcet, de la Fundació Oficis de la Carn
anar a la notícia
Actualitat
29.07.2022
Diplomes de Mestre Artesà Alimentari 2022
S'ha publicat la resolució d'otorgament del diploma de Mestre Artesà Alimentari, un reconeixement del mestratge excepcional amb el qual l'artesà/ana exerceix el seu ofici.
anar a la notícia
Federació
27.07.2022
Vols formar part de l’equip de professionals de la carn d’espanya?
S'ha iniciat un procés de selecció per a posar en marxa l'equip nacional de professionals de la carn que participarà a concurs i exhibicions nacionals i internacionals.
anar a la notícia
Fiscal
27.07.2022
Reforma del nou sistema de cotització dels autònoms
La reforma del nou sistema de cotització dels autònoms, que entrarà en vigor l'1 de gener del 2023, conté canvis estructurals i d'altres a curt termini
anar a la notícia
Actualitat
27.07.2022
Premis Nacionals de Comerç i d’Establiments Comercials Centenaris 2022
Les empreses que vulguin optar a qualsevol dels guardons poden cursar les seves sol·licituds fins el dia 11 d’agost.
anar a la notícia
Subvencions
12.07.2022
Programa d’ajuts per a autònoms i microempreses “Ocupació + Transformació
Fins al dia 27 de juliol a les 15 hores es poden sol·licitar l'ajut de 5.000€ per a professionals autònoms, microempreses i cooperatives.
anar a la notícia
Qualitat i seguretat alimentària
12.07.2022
Hi ha l’obligació d’adherir-se a un sistema integrat o tenir un sistema de dipòsit, devolució i retorn?
anar a la notícia
GremiCarn
27.06.2022
Signem un acord exclusiu amb Glovo per a oferir-vos els seus serveis a unes condicions més avantatjoses
Des de GremiCarn hem signat un acord exclusiu de col·laboració amb l'empresa Glovo per a oferir-vos els seus serveis a unes condicions més avantatjoses.
anar a la notícia
Federació
27.06.2022
Conveni de col·laboració amb Seur per a oferir-vos uns preus molt competitius en l’enviament dels vostres productes
Preus molt competitius en l'enviament dels vostres productes amb SEUR gràcies a un conveni amb la Federació
anar a la notícia
Federació
25.06.2022
D.O.P. Jamón de Teruel i Cedecarne us inviten a la Fira del Pernil de Teruel
L'esdeveniment tindrà lloc des del dissabte 17 de setembre al dilluns 19 de setembre.
anar a la notícia
Actualitat
25.06.2022
Carnival Cruz Meat Festival
L'empresa col·laboradora Cruz us convida a la festa Carnival Cruz Meat Festival que tindrà lloca el pròxim 17 de juliol.
anar a la notícia
Actualitat
22.06.2022
Alumnes en pràctiques professionals formats a Mercabarna
Les ocupacions i llocs de treball són preparació del producte durant la venda i preparació del producte i elaboració d’elaborats carnis a l’obrador
anar a la notícia
Actualitat
22.06.2022
L’alimentació saludable protagonitza la Universitat d’Estiu de Mercabarna
Del 4 al 6 de juliol, Mercabarna acollirà jornades presencials i gratuïtes adreçades a professionals i estudiants del sector agroalimentari.
anar a la notícia
Campanyes
Estiu
20.06.2022
És temps de Revetlles, Sopars a la fresca i Barbacoes!
Des de GremiCarn hem preparat tres campanyes digitals per a què les pugueu utilitzar durant tot l'estiu
anar a la notícia
Club de Compres
16.06.2022
Emporta’t un important estalvi en electricitat amb el Club de Compres de GremiCarn
Gràcies a l'acord que tenim amb AUDAX, tots els agremiats que contractin a través del Club de Compres obtindran uns preus fixos força interessants en uns moments de tanta incertesa.
anar a la notícia
Subvencions
08.06.2022
Reducció del 10% del preu del servei municipal de recollida de residus a Barcelona Ciutat
A través del programa Barcelona Comerç + Sostenible de GremiCarn i l'Ajuntament de Barcelona podeu accedir a la reducció de l'impost.
anar a la notícia
Subvencions
02.06.2022
Subvencions Consorci de Comerç 2022
El pròxim 16 de juny a les 9:00h s'obrirà la convocatòria de les subvencions del CCAM: Suport per a l’obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments i Suport en el procés de transformació digital de les empreses
anar a la notícia
Campanyes
26.05.2022
28 de maig: Dia internacional de l’hamburguesa
Campanya per celebrar el Dia de l'Hamburguesa
anar a la notícia
Laboral
25.05.2022
Riscos i mesures preventives en el sector carni
Quadern de prevenció "Sector carni: sacrifici i elaboració de productes carnis" que recull els riscos en el sector i algunes mesures preventives aplicables per tal de fer front a la millora de les condicions de treball.
anar a la notícia
Escola de la Carn
25.05.2022
Nous cursos al Campus de la Cambra d’Oficis i Artesania de Pirineus Orientals (Rivesaltes – França)
Des de l'Escola de la Carn s'ha signat un conveni de col·laboració amb la Chambre de Métiers et de l'Artisanat des Pyrénées-Orientales per poder-vos oferir un programa formatiu de carnisseria avançada, que permetrà ampliar les vostres habilitats professionals
anar a la notícia
Subvencions
04.05.2022
Convocatòria de subvencions per a la Transformació Digital del comerç de Barcelona 2022
Des de l'Ajuntament de Barcelona s'ha obert la convocatòria de subvencions per a la Transformació Digital i el període de presentació fins al 30 de maig
anar a la notícia
Federació
26.04.2022
Demanem a Laura Borràs que defensi la producció càrnia a Catalunya
La Federació Catalana de Carnissers i Cansaladeria – Xarcuters juntament amb representants del sector ramader i carni es van reunir amb la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, per presentar-li l'informe En defensa pròpia i demanar-li que posi en valor aquestes activitats a Catalunya.
anar a la notícia
Escola de la Carn
20.04.2022
Nou curs d’Habilitats de direcció i gestió d’equips
Del 16 al 31 de maig. Es treballaran els conceptes, tècniques i casuística concreta que necessitin els gestors de personal per al lideratge i la direcció dels seus equip.
anar a la notícia
Actualitat
20.04.2022
Ús de la mascareta a partir del 20 d’abril
L’empresari amb l’assessorament dels serveis de prevenció de riscos laborals seran els encarregats de determinar-ne l'ús en el lloc de feina
anar a la notícia
Fiscal
19.04.2022
Campanya de la Renda 2021
Ja s'ha iniciat la campanya de la Renda 2021, que finalitzarà el 22 de juny de 2022, per presentar les declaracions de Renda i Patrimoni.
anar a la notícia
Actualitat
08.04.2022
Gràcies per visitar-nos a Alimentaria!
Molta afluència d'autoritats, agremiats i amics de GremiCarn a l'estand de Carnissers Xarcuters Catalunya durant l'Alimentaria 2022
anar a la notícia
Actualitat
07.04.2022
Presentem Xarcuteria al Plat a Innoval
El passat dilluns 4 d'abril a les 12:00h vam presentar la nova línia de productes de xarcuteria: Xarcuteria al Plat
anar a la notícia
Actualitat
25.03.2022
Ens veiem a Alimentaria!
Del dilluns 4 al dijous 7 d'abril se celebra la Fira Alimentaria i en aquesta edició Carnissers Xarcuters Catalunya estarà present amb un estand.
anar a la notícia
Jornada
11.03.2022
Sessió online: Què cal comunicar al client sobre informació alimentària en el punt de venda?
Vídeo de la sessió online celebrada el 8 de març sobre la informació s'ha de donar en cada modalitat de venda de producte.
anar a la notícia
Actualitat
10.03.2022
Vols treballar? Forma’t a una professió amb alta demanda!
Programa de formació i inserció laboral de MercaBarna i Barcelona Activa i amb el suport de GremiCarn
anar a la notícia
Subvencions
10.03.2022
El 15 de març ja poden sol·licitar el kit digital les empreses d’entre 10 i 49 treballadors
L'ajuda del Kit Digital per a empreses d'entre 10 i 49 treballadors és de 12.000 €
anar a la notícia
Jornada
09.03.2022
Jornada tècnica anual: Carnivors 3.0 – Crear marca (digital) o morir
La jornada se celebrarà el dilluns 21 de març en format presencial a la seu de Tech Barcelona i on-line a gremicarn.cat. Inscripcions obertes!
anar a la notícia
Escola de la Carn
28.02.2022
Nou curs de formació contínua: Actualització dels processos en carnisseria i elaboració de productes carnis
Curs semipresencial que se celebrarà del 2 de maig al 3 d’octubre de 2022. El pròxim divendres 29 d’abril, últim dia d'inscripcions
anar a la notícia
Concursos
25.02.2022
V Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional
Totes aquelles persones o empreses que es vulguin presentar, s'han d'inscriure prèviament al formulari que trobareu al web del concurs  abans del dijous 12 de maig.
anar a la notícia
Campanyes
23.02.2022
Facilitem que els nostres clients comprin amb elements reutilitzables
Us animem a tots a sumar-vos a la iniciativa, que es preveu que en un futur sigui d’obligat compliment*, i accepteu els envasos dels clients. 
anar a la notícia
Concursos
17.02.2022
Guanyadors Concurs Nacional de Botifarra d’Ou 2022
Els guanyadors del 7è Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana han estat Enric Rosell de Ca l'Estevet (Ordal) en la categoria de botifarra d’ou tradicional; en la categoria de botifarra d’ou singular, Francesc Colom de Carnisseria Colom-Vila (Manlleu) i en la categoria de millor farcit de carnaval, el guanyador ha estat Xavi Bou de Xarcuteries Bosch (Barcelona). En la categoria de singular destaca la botifarra d’ou amb mongetes del Collsacabra i all i oli.
anar a la notícia
GremiCarn
31.01.2022
Assemblea General GremiCarn 2022
El proper dilluns 14 de febrer a les 16:30h en segona convocatòria, s'ha convocat Assemblea General de GremiCarn
anar a la notícia
Jornada
24.01.2022
Jornada online de Qualitat i seguretat alimentària
Vídeo de la jornada online de Qualitat i seguretat alimentària
anar a la notícia
Concursos
20.01.2022
Torna el Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana
Totes aquelles persones o empreses que es vulguin presentar s'han d'inscriure prèviament abans del 10 de gener.
anar a la notícia
Subvencions
19.01.2022
Digitalitza la teva empresa amb Kit Digital
Subvencions per a la implantació de solucions digitals que van dels 2.000€ als 12.000€
anar a la notícia
Laboral
18.01.2022
Síntesi de la Reforma laboral 2022
Resum de la Reforma Laboral 2022 (Reial Decret-llei 32/2021, de 28 de desembre (BOE de 30-12-2021)
anar a la notícia
Fiscal
17.01.2022
Pròrroga de Mòduls 2022
De la mateixa manera que l'any passat, s'ha tornat a prorrogar els límit que permeten la tributació per mòduls per l’any 2022.
anar a la notícia
Interprofessionals
10.01.2022
Les interprofessionals càrnies demanen a Pedro Sánchez explicacions per les declaracions del ministre Garzón
Demanen explicacions per les declaracions efectuades pel ministre de Consum Alberto Garzón en The Guardian i que la Revista Càrnia va donar a conèixer publicant-les dilluns passat.
anar a la notícia
Fundació Oficis de la Carn
09.01.2022
Agenda d’Autocontrol Sanitari 2022
Ja està disponible l'Agenda d'Autocontrol Sanitari 2022 en format pdf i imprés.
anar a la notícia
Fiscal
07.01.2022
Presentació impostos mensuals i 4t trimestre del 2021
El 20 de gener finalitza el període de liquidació d’IRPF i de retencions de lloguer, i el 30 de gener la liquidació del 4 trimestre del 2021
anar a la notícia
GremiCarn
27.12.2021
GremiCarn rep el segell “Compromís amb l’ocupació” de la Fundació Intermèdia.
Intermedia és una fundació sense afany de lucre que atén a persones, especialment que es trobin en situació de vulnerabilitat social i laboral.
anar a la notícia
Escola de la Carn
27.12.2021
Nou curs de Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis
El curs semipresencial és del 31 de gener a l’1 de juny de 2022.
anar a la notícia
Federació
24.12.2021
El sector carni ramader rep el suport del govern català per a desmentir les ‘fake news’ que danyen la nostra imatge
El manifest va ser redactat per la Federació catalana de carnissers i cansaladers-xarcuters juntament amb 12 entitats càrnies de Catalunya
anar a la notícia
Actualitat
23.12.2021
Josep Dolcet i Xesc Reina guanyen el premi Innovacc 2021
Amb el projecte "Propostes per l’evolució (i revolució) en la xarcuteria popular" Josep Dolcet i Xesc Reina han guanyat el premi Innovacc 2021 en la categoria Promoció de la Carn
anar a la notícia
Actualitat
23.12.2021
Torna l’aforament limitat al 70% al comerç i el 50% a la degustació
La Generalitat de Catalunya ha anunciat noves restriccions, entre elles algunes directament relacionades amb activitats econòmiques com el comerç i la restauració.
anar a la notícia
Fundació Oficis de la Carn
10.12.2021
La Fundació Oficis de la Carn al Barcelona Beer Festival
La Fundació hi participa amb un maridatge d’embotit de muntanya i cervesa artesana.
anar a la notícia
Actualitat
07.12.2021
En les ofertes de feina, sempre “dependent/a”
Segons l'ordenament jurídic es prohibeixen les discriminacions per raó de sexe en les condicions d’accés a l’ocupació i és per això que sempre s'haurà de redactar remarcant els dos sexes.
anar a la notícia
Actualitat
02.12.2021
Els embotits socials dels agremiats Fundació Mas Albornà doblement premiats a la 5a edició B-value
Els dos distintius van ser pel projecte “Un fuet que pot canviar el món” i “Els primers embotits conscients del mercat”.
anar a la notícia
Fundació Oficis de la Carn
11.11.2021
El 20 i 21 de novembre, activitats de carnisseria-xarcuteria a la Fira Origens d’Olot
A l'espai Aula Tast, la Confraria del Gras i el Magre de la Fundació Oficis de la Carn ha preparat diferents activitats per a tots aquells que vagin a gaudir de la Fira.
anar a la notícia
Actualitat
11.11.2021
El gran recapte d’aliments arriba a les carnisseries-xarcuteries.
El Gran Recapte és molt a prop, se celebrarà del 19 al 27 de novembre però encara sou a temps de sumar-vos i fer-lo gran
anar a la notícia
Actualitat
11.11.2021
Carnet de persona artesana alimentària
El Carnet de persona artesana alimentària s’atorga als artesans/es que acreditin experiència i coneixements suficients en una de les activitats relacionades en el repertori d’oficis d’artesania alimentària.
anar a la notícia
Actualitat
10.11.2021
Lliurats els Diplomes de Mestre Artesà 2019 i 2020 a onze agremiats carnissers-xarcuters
Onze companys de la Federació catalana de Carnissers, Cansaladers i Xarcuters han rebut, avui dimecres, el diploma de Mestre Artesà i Agustí Porta, ha estat nombrat millor jove artesà alimentari innovador 2019
anar a la notícia
Federació
09.11.2021
L’equip que ha representat Espanya, al que hi ha 2 professionals catalans, quart finalista a la 1a Copa d’Europa de Carnisseria Artesanal
L'equip francès ha resultat guanyador i Espanya ha quedat quarta amb els catalans Ana Paris de Balaguer i Joan Alemany de Banyoles.
anar a la notícia
Escola de la Carn
03.11.2021
Cloenda curs Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis
El curs, que en aquesta edició ha durat un total de 54 hores en format online i 38 de pràctica, ha estat seguit per una quinzena professionals xarcuters i xarcuteres provinents de petites empreses artesanes de Catalunya.
anar a la notícia
GremiCarn
25.10.2021
Loteria de Nadal
Participa al sorteig de la Loteria Nacional de Nadal amb el número 70516
anar a la notícia
Federació
22.10.2021
Penja la Porra de la Marató de TV3
Aquest any la Marató de TV3 està dedicada a un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.
anar a la notícia
Jornada
14.10.2021
Jornada tècnica anual: Innovació i sostenibilitat, el futur dels envasos
La jornada se celebrarà el dimecres 27 d'octubre en format presencial a l'Hotel Barceló Sants i on-line a gremicarn.cat
anar a la notícia
Federació
04.10.2021
Concurs Europeu de Carnissers a Clermont-Ferrand ( França)
Viatge per donar suport a l'equip de Carnissers Xarcuters Catalalunya a la 1a Copa d'Europa de Carnisseria
anar a la notícia
Subvencions
04.10.2021
[exhaurit] Programa de suport per a la obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments
Aquest dimarts 5 d'octubre a les 9:00h i fins a exhauriment del pressupost, s'inicia el termini de presentació de les sol·licituds de les subvencions.
anar a la notícia
Fiscal
01.10.2021
Comerciant minorista i recàrrec d’equivalència
Tenir factures sense el recàrrec d’equivalència és motiu de sanció pel comerciant minorista.
anar a la notícia
Fiscal
01.10.2021
Revisa el teu programa de gestió
Les noves mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal vol evitar l’ús de programes que permetin portar una doble comptabilitat o no conservin de forma apropiada la informació econòmica.
anar a la notícia
Federació
29.09.2021
Curs online gratuït de Provacuno sobre nutrició-salut, sostenibilitat i reptes de futur.
Segons Provacuno, curs és una de les millors eines que tenim per a poder defensar amb arguments sòlids el nostre sector i producte .
anar a la notícia
GremiCarn
16.09.2021
GremiCarn es reuneix amb els responsables del Campus de formació de la Cambra d’oficis i l’artesanat dels Pirineus Orientals a Rives Altes – Perpinyà
Durant la trobada, es va consolidar la continuïtat del conveni signat amb l’entitat pels propers anys i es van pactar acords en diferents accions que es duran a terme pròximament.
anar a la notícia
Actualitat
03.09.2021
Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris de la Generalitat de Catalunya 2021
Ja s'han obert les sol·licituds dels premis que distingeixen establiments i que al llarg de més de cent anys s'han adaptat als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania al llarg de la seva trajectòria professional.
anar a la notícia
GremiCarn
03.09.2021
GremiCarn amb Mercat de Mercats 2021
Els dies 22, 23 i 24 d’octubre a la plaça de les Glòries de Barcelona tindrà lloc la festa per celebrar els mercats de Barcelona i la gastronomia de proximitat i saludable.
anar a la notícia
Club de Compres
03.09.2021
Estudi gratuït del vostre consum energètic
El Club de Compres de GremiCarn ofereix un estudi personalitzat d'estalvi d'energia elèctrica.
anar a la notícia
Fiscal
19.07.2021
Nova línia d’ajuts directes a la solvència empresarial de la Generalitat
El Govern convoca del 21 de juliol fins al 30 de juliol una nova línia d’ajuts directes a la solvència empresarial que inclou a tots els sectors d’activitat d’empreses i autònoms.
anar a la notícia
Fiscal
19.07.2021
Nou límit de 1.000 euros als pagaments en efectiu en serveis professionals
Amb l'entrada en vigor de la llei de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, els pagaments en efectiu es limiten, a partir d'ara, a quantitats inferiors a 1.000 euros
anar a la notícia
GremiCarn
15.07.2021
Propostes regal de Nadal
Des de la Central de Negociació us fem arribar diferents propostes de regals personalitzables per a oferir als vostres clients aquest Nadal. Les ofertes estan obertes a tots els socis de GremiCarn.
anar a la notícia
Subvencions
06.07.2021
Subvencions Re-Activem Barcelona
L'Ajuntament de Barcelona ha presentat una convocatòria de 12.000.000 euros, per l'atorgament de subvencions per donar suport a la reactivació d'establiments d'economia local.
anar a la notícia
Covid-19
30.06.2021
Mascaretes obligatòries dins les xarcuteries – carnisseries
Des de GremiCarn volem recordar que segueix sent obligatori dur la mascareta dins d’espais tancats i és per això que us recomanem que tingueu una petita quantitat d’epis per oferir a aquells clients més despistats i així no perdre la possible venda.
anar a la notícia
Federació
07.06.2021
El CAC dona la raó al sector carni i demana la retirada d’un anunci radiofònic de l’empresa Veritas.
El Consell Audiovisual de Catalunya ha donat la raó a la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters juntament amb altres onze associacions del sector qualificant de publicitat enganyosa, un anunci via falca de ràdio de l’empresa de supermercats Veritas que va emetre amb motiu del Dia Mundial de la Salut durant el mes d’abril.
anar a la notícia
Club de Compres
25.05.2021
Canvis en les tarifes de la factura de la llum
Des de GremiCarn estem en desacord amb aquesta mesura del Govern Central per ser diametralment contraria al necessari foment de la recuperació de les activitats econòmiques.
anar a la notícia
Subvencions
24.05.2021
Subvencions Consorci de Comerç 2021
Noves subvencions del Ccam: Suport per a l’obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments (presentació de sol·licituds oberta) i Suport en el procés de transformació digital de les empreses (pròximament)
anar a la notícia
Concursos
24.05.2021
Guanyadors Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional 2021
Els guanyadors han estat Albert Santaugini de Carns i Embotits Homs (Sant Hilari de Sacalm) en la categoria tipus pagès; en la categoria tipus Plana de Vic, ha estat Dani i Toni Molist de Cansaladeria Molist (Manlleu), i la millor en la categoria sense floridura ha estat Josep Lluís Porté de Carnisseria Porté Estop (Vilaller).
anar a la notícia
Club de Compres
13.05.2021
Guants de Nitril i altres EPIS a preu molt baix
Des de la Central de Negociació de GremiCarn us oferim noves ofertes especials d'EPIs amb la novetat dels guants de nitril (16,25€ / 100 unitats + IVA)
anar a la notícia
Fiscal
23.04.2021
Campanya de la Renda 2020
Ja s'ha iniciat la campanya de la Renda 2020 que finalitzarà 2l 30 de juny de 2021 per presentar les declaracions de Renda i Patrimoni.
anar a la notícia
Sanitat
19.04.2021
Informació i recomanacions per a la prevenció de la Listèria
Observacions i recomanacions per prevenir la presència de Listèria monocytogenes als productes carnis.
anar a la notícia
Subvencions
08.04.2021
Reducció del 10% del preu del servei municipal de recollida de residus a Barcelona Ciutat
A través del programa Barcelona Comerç + Sostenible de GremiCarn i l'Ajuntament de Barcelona podeu accedir a la reducció de l'impost.
anar a la notícia
Fiscal
08.04.2021
Impostos corresponents al 1r trimestre de 2021
El proper dia 20 d’abril finalitza el termini del pagament dels impostos corresponents al 1er trimestre
anar a la notícia
Subvencions
31.03.2021
Convocatòria de subvencions per a la Transformació Digital del comerç de Barcelona 2021
Des de l'Ajuntament de Barcelona s'ha obert la convocatòria de subvencions per a la Transformació Digital i el període de presentació serà del 31 de març al 13 de maig de 2021.
anar a la notícia
Jornada
29.03.2021
Jornada sobre inspeccions informatives a Barcelona ciutat
Us emplacem a la reunió informativa online que tindrem el proper dimecres dia 14 d’abril a les 16:30h.
anar a la notícia
Federació
25.03.2021
El sector carni mostra el seu rebuig al nou patrocinador del Reial Madrid
Les interprofessionals del sector cani han enviat una carta a Florentino Pérez, president del Reial Madrid C.F.
anar a la notícia
Actualitat
22.03.2021
L’1 d’abril acaba la moratòria dins la Zona de Baixes Emissions per a furgonetes
El 31 de març finalitza la moratòria de la ZBE Rondes BCN per a les furgonetes en les quals no els correspon l'etiqueta ambiental
anar a la notícia
Concursos
06.03.2021
IV Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional
Totes aquelles persones o empreses que es vulguin presentar s'han d'inscriure prèviament abans del divendres 14 de maig.
anar a la notícia
GremiCarn
06.03.2021
Juntament amb l’Ajuntament de la Garriga presentem la marca col·lectiva “Botifarra de la Garriga”
Sota aquest paraigua de marca, es vol identificar el producte i disposar d'un mitjà per a la seva promoció, també més enllà de la Garriga.
anar a la notícia
GremiCarn
05.03.2021
Assemblea General GremiCarn 2021
Entre els aspectes a destacar, remarcar que no s'han augmentat les quotes per aquest 2021.
anar a la notícia
Escola de la Carn
03.03.2021
Curs principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis
Aquesta edició edició serà simpresencial amb classes online i pràctiques presencials.
anar a la notícia
Laboral
25.02.2021
Vídeo de la Jornada sobre el Conveni laboral
Ja podeu consultar el vídeo online de la Jornada sobre el Conveni laboral que es va celebrar el passat 22 de febrer
anar a la notícia
Jornada
18.02.2021
Inscripcions Jornada Conveni laboral
La Jornada se celebrarà el proper dia 22 de febrer a les 16:00h. Al final de la notícia us podreu inscriure a la Jornada
anar a la notícia
GremiCarn
08.02.2021
Assemblea General GremiCarn 2021
El proper dimecres 3 de març de 2021 a les 17.00h. en segona convocatòria, s'ha convocat Assemblea General de GremiCarn per mitjans telemàtics a través de la plataforma TEAMS.
anar a la notícia
Federació
05.02.2021
Sol·licitem que el sector carni sigui considerat essencial en el pla de vacunació
La Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters dóna suport a Cedecarne en la sol·licitud que els professionals del sector carni siguin considerats essencials en el pla de vacunació
anar a la notícia
Concursos
04.02.2021
Guanyadors Concurs Nacional de Botifarra d’Ou 2021
Els guanyadors del 6è Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana han estat Xavier Alemany Juanola de la Carnisseria Alemany (Girona) en la categoria de botifarra d’ou tradicional; en la categoria de botifarra d’ou singular, Jaume Badia Verdeny de Badia Xarcuters (Tremp) i en la categoria de millor farcit de carnaval, el guanyador ha estat Valentí Fàbregas Alier de Fàbregas Xarcuters (Barcelona). En la categoria de singular destaca la botifarra d’ou amb girella. 
anar a la notícia
Concursos
21.01.2021
Torna la 6a edició del Concurs de Botifarra d’Ou Artesana
Totes aquelles persones o empreses que es vulguin presentar s'han d'inscriure prèviament abans del divendres 29 de gener.
anar a la notícia
Fiscal
17.01.2021
Novetats en el sistema de Mòduls
S'ha mantingut els mateixos límits que anys anteriors per continuar en el sistema de mòduls durant l’exercici 2021, es a dir, no superar qualsevol de les següents magnituds durant el 2020.
anar a la notícia
Actualitat
10.01.2021
Es prohibeix el lliurament de bosses de plàstic al consumidor
Des de l'1 de gener està prohibit el lliurament de bosses de plàstic en els punts de venda.
anar a la notícia
GremiCarn
02.01.2021
Carta de Pròsper Puig als agremiats
Pròsper Puig, president de GremiCarn, ha volgut felicitar el nou any amb aquesta carta als agremiats.
anar a la notícia
20.12.2020
Torna el Concurs de Botifarra d’Ou Artesana
Totes aquelles persones o empreses que es vulguin presentar, s'han d'inscriure prèviament abans del divendres 29 de gener.
anar a la notícia
18.12.2020
Pròrroga de Mòduls 2021
De la mateixa manera que l'any passat, s'ha tornat a prorrogar els límit que permeten la tributació per mòduls per l’any 2021.
anar a la notícia
10.12.2020
Un regal de Nadal del BOE als carnissers-xarcuters!
El Reial Decret 1086/2020 publicat avui autoritza el subministrament dels establiments de comerç detallista a altres establiments de les mateixes característiques.
anar a la notícia
30.11.2020
L’ús correcte dels guants en els establiments de carnisseria – xarcuteria
Un bon ús dels guants per manipular els aliments és essencial per evitar incorporar contaminació als aliments. El fet de portar-los pot donar una falsa sensació de seguretat que faci relaxar els hàbits d’higiene a qui els porta.
anar a la notícia
23.11.2020
Pla d’obertura progressiva d’activitats
Des del dilluns 23 de novembre s'ha iniciat el Pla d’obertura progressiva d’activitats en el que cal destacar l'obertura amb limitacions de bars, restaurants i zones de degustació.
anar a la notícia
15.11.2020
Penja la porra per La Marató de TV3
Aquest any La Marató es dedica a la Covid-19 i com ja es tradició des de Carnissers Xarcuters Catalunya hi participarem amb la Porra.
anar a la notícia
Fundació Oficis de la Carn
16.10.2020
Agenda d’Autocontrol Sanitari 2021
Ja està disponible l'agenda d'Autocontrol Sanitari 2021 en PDF.
anar a la notícia
09.10.2020
Loteria de Nadal
Participa al sorteig de la Loteria Nacional de Nadal amb el número 87.136
anar a la notícia
29.09.2020
El proper dia 20 d’octubre finalitzen els pagaments corresponents al 3T de l’exercici 2020
anar a la notícia
29.09.2020
Oferta per a socis de la Central de Negociació de compres: Film de pvc, paper eixugamans i bobines de cel·lulosa
Des de la Central de Negociació de GremiCarn oferim a tots aquells agremiats afiliats a la central preus molt competitius de productes que s'utilitzen al dia a dia a les carnisseries-xarcuteries. Per a més informació, posa't en contacte amb l'equip de la Central de Negociació de Compres: centralnegociacio@gremicarn.cat
anar a la notícia
28.09.2020
Provacuno i la UE llancen una campanya per a reforçar la competitivitat del sector a Europa
El sector reivindica la Carn de Boví com a ingredient de qualsevol dieta equilibrada, basada en aliments de la Dieta Mediterrània i sense complexos a l'hora de consumir aquest aliment de Qualitat Europea
anar a la notícia
16.09.2020
El Consell de Gremis estarà present al BIZBarcelona – Saló de l’Ocupació
Durant el Saló, el Consell de Gremis presentaràseva plataforma de treball www.plataformagremis.cat on es posaran totes les ofertes de feina per a professionals dels sectors.
anar a la notícia
01.09.2020
Enquesta per conèixer l’impacte que ha tingut la crisi derivada de la Covid-19
Des del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) s'està realitzant un estudi per conèixer l’impacte que ha tingut la crisi derivada de la COVID-19 en el sector agroalimentari català. 
anar a la notícia
29.07.2020
Pla acció establiments comercials de venda al detall – Direcció General de Comerç
Des de la Direcció general de comerç han creat un nou Pla sectorial de desconfinament per als establiments comercials que segueixen les mesures marcades fins l'actualitat.
anar a la notícia
20.07.2020
Proposta regal de Nadal pels clients
Manyopla de cuina en la que podeu incloure el vostre logotip com a regal als vostres clients per Nadal.
anar a la notícia
20.07.2020
Beques Mercabarna per a la contractació per a carnissers-xarcuters
Mercabarna destinarà 100.000€ per a la contractació de personesen situació d’atur o joves titulats.
anar a la notícia
16.07.2020
El Gremi de Carnissers Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques s’incorpora a la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers – Xarcuters
Amb la incorporació de la nova entitat, la federació dóna veu a 1.500 empreses del sector carni de tots els territoris de Catalunya.
anar a la notícia
09.07.2020
Impostos corresponents al 2n trimestre de 2020
El proper 20 de juliol s'acaba el termini dels pagaments dels impostos del 2n trimestre i el 27 d'aquest mes finalitza el pagaments Impost de Societats
anar a la notícia
26.06.2020
Reducció del 10% taxa de residus
Agremiats que no us vau adherir l’any passat. Podeu adherir-vos emplenant el formulari on-line que trobareu a la notícia abans del 30 de juny indicant quines actuacions dureu a terme.
anar a la notícia
Subvencions
26.06.2020
Convocatòria de subvencions per a la Transformació Digital del comerç de la ciutat de Barcelona, any 2020
Des de l'Ajuntament de Barcelona s'ha obert la convocatòria de subvencions per a la Transformació Digital del comerç de la ciutat de Barcelona, any 2020
anar a la notícia
26.06.2020
Consells i normativa en la fase de represa
Des del dijous 25 de juny, la regulació de la fase de represa ha posat punt final amb els límits d'aforaments marcats per percentatges als espais tancats i a l'aire lliure.
anar a la notícia
12.06.2020
Atenció a ofertes de formació innecessàries.
Des de GremiCarn seguim les recomanacions dictades des de les diferents Administracions i Departaments i aquestes no han determinat com a obligatòria cap formació específica al respecte.
anar a la notícia
29.05.2020
Nova comanda de mascaretes Ffp2
Atesa la situació actual en que és necessari protegir-se amb mascaretes per garantir la seguretat de tots us oferim la possibilitat de comprar mascaretes de tipus quirúrgic i Ffp2.
anar a la notícia
29.05.2020
Sistemes de ventilació i la Covid-19
El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, ha editat un full d’informació referent a la ventilació i sistemes de climatització en establiments i locals de concurrència humana. En aquest document s’hi fan un seguit de recomanacions relacionades amb la gestió de la ventilació i aire condicionat, que hem cregut convenient resumir-les.
anar a la notícia
25.05.2020
Tàpers i carmanyoles en temps de Covid-19
Recomanacions higièniques i sanitàries per als establiments de comerç minorista de la carn la xarcuteria i els menjars cuinats
anar a la notícia
21.05.2020
Vídeo – resum presentació Central de Negociació de GremiCarn
El passat 13 de maig es va presentar la nova Central de Negociació de GremiCarn. Us hem preparat un vídeo-resum amb els aspectes més importants del nou servei gremial.
anar a la notícia
21.05.2020
Obligatorietat de mascareta en espais públics
El BOE 142 de 19 de maig de 2020 obliga a utilitzar la mascareta en espais públics. Des de Carnissers Xarcuters Catalunya, hem preparat un nou cartell perquè pogueu informar de l'obligatorietat als vostres clients.
anar a la notícia
08.05.2020
Conveni de col·laboració per a desinfeccions professionals, segures i no abusives davant la Covid-19
ADEPAP, l’associació d’empreses de desinfecció i de control de plagues de Catalunya, i la Federació Catalana de Carnissers-Cansaladers-Xarcuters han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promoure i assegurar que les desinfeccions arran de la pandèmia provocada per la Covid-19 es facin de forma professional, segura i no abusiva.
anar a la notícia
08.05.2020
La Societat Espanyola de Sanitat Ambiental desaconsella l’ús de diòxid de clor i d’ozó davant la Covid-19
Segons l'entitat, l'ozó i el diòxid de clor que s'estan utilitzant com a virucides per part d'algunes empreses de desinfecció, sense estar constatat que ho siguin.
anar a la notícia
30.04.2020
Ajut complementari per a les persones autònomes de l’Ajuntament de Barcelona
L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa un ajut complementari per a les persones autònomes i empadronades a Barcelona que ja reben la Prestació Extraordinària del Govern espanyol
anar a la notícia
30.04.2020
Ajut Extraordinari del Departament de Treball i Afers Socials. Generalitat de Catalunya
Des del Departament de Treball i Afers Socials de la Generalitat de Catalunya ofereixen un ajut extraordinari de 200 euros que s'haurà de destinar a l'adquisició de productes d'alimentació, farmàcia i altres subministraments bàsics. L'objectiu és ajudar a la sostenibilitat econòmica de les famílies en situació de vulnerabilitat econòmica arran de la crisi sanitària de la Covid-19.
anar a la notícia
30.04.2020
Esmenes al projecte de llei de les mesures urgents extraordinàries
Des de la Confederación Española de Comercio, entitat en la que GremiCarn en forma part, ha presentat diverses esmenes al projecte de llei de les mesures urgents extraordinàries per a fer front a l'impacte econòmic i social del COVID-19 (procedent del Reial decret llei 8/2020, de 17 de març).
anar a la notícia
30.04.2020
Enquesta material de protecció
Des de la Central de Negociació de GremiCarn estem treballant per a establir acords de compra a curt termini per assegurar subministraments estables al preu més baix possible, per a cobrir les necessitats d'ús de màscares, guants i altres elements de protecció individual durant els propers mesos.
anar a la notícia
24.04.2020
RDL 15/2020 de 21 d’abril de 2020 publicat al BOE de 22-4-2020
Qui pot sol·licitar la moratòria a l’arrendament de locals de negocis? Qui pot acollir-se al pagament fraccionat de l’Impost de Societats? Com afecta la Covid-19 al sistema de mòduls?
anar a la notícia
24.04.2020
Orientacions de seguretat alimentària per a les petites empreses alimentàries de carnisseria- xarcuteria enfront el COVID-19.
GremiCarn ha demanat a la Fundació Oficis de la Carn una eina per ajudar als socis a integrar les recomanacions de l'OMS en la lluita contra la COVID19, en els seus Plans d'Autocontrol.
anar a la notícia
21.04.2020
La importància de la prevenció de riscos durant la Covid-19
És important que tingueu documentades totes les mesures que esteu duent a terme per a protegir als vostres treballadors per si teniu una inspecció de treball
anar a la notícia
21.04.2020
Campanya de la Renda 2019
La campanya de la Renda 2019 es va iniciar el passat dia 1 d’abril i finalitzarà el 30 de juny de 2020.
anar a la notícia
21.04.2020
Carnissers Xarcuters Catalunya col·labora amb Botigues Obertes
BotiguesObertes.cat és el directori que engloba el comerç de proximitat obert durant l'estat d'alarma per la Covid-19
anar a la notícia
17.04.2020
Nova comanda de mascaretes Ffp2
Des de GremiCarn continuem treballant per aconseguir el màxim nombre de material adient per a vosaltres i els vostres treballadors
anar a la notícia
14.04.2020
Covid-19: Carta del President de GremiCarn, Pròsper Puig
Benvolguts companys, Em dirigeixo a vosaltres per donar-vos les GRÀCIES en nom de la Junta Directiva, de l’equip de GremiCarn i en el meu en particular, per la vostra professionalitat i esperit de servei a la comunitat en aquests moments de tanta incertesa que ens toca viure per culpa de la Covid-19.
anar a la notícia
14.04.2020
Bones pràctiques per fer més fàcil la compra segura
Conjunt de bones pràctiques recollides de tot el sector del comerç entre els quals figura GremiCarn com a signant.
anar a la notícia
06.04.2020
Covid-19: Recomanacions per a les donacions d’aliments
Es recomana que les carnisseries - xarcuteries que facin donacions d’aliments segueixin les normes de prevenció per contenir la propagació del Covid-19.
anar a la notícia
02.04.2020
Covid-19: Resum Decret Llei 11/2020 de 31 de març
Resum de les mesures urgents complementàries en l'àmbit social i econòmica del Decret Llei 11/2020 de 31 de març
anar a la notícia
02.04.2020
Covid-19: Document de mesures sol·licitades per Cedecarne
Cedecarne és la organització empresarial d'àmbit nacinal que defensa els interessos del nostre sector. Des de la Federació catatalana en formem part.
anar a la notícia
31.03.2020
Covid-19: Manifest comerç
Des de GremiCarn a través del Consell dde Gremi ens hem subscrit amb el Departament d'Empresa i Coneixement, i la consellera Àngels Chacon al capdavant, un manifest unitari del comerç català clamant al Govern central mesures per pal·liar la situació d'extrema urgència del sector.
anar a la notícia
31.03.2020
Covid-19: Neteja i desinfecció en establiments
Atès que s’ha observat que la supervivència dels coronavirus humans en les superfícies pot ser molt variable és recomanable que s’intensifiquin els procediments de neteja i desinfecció habituals. Informació creada a través d'informació facilitada per el Departament de Salut
anar a la notícia
30.03.2020
Covid-19: Assegurances
S'està negociant una ampliació de cobertura pels aliments refrigerats que, mentre duri el possible confinament, quedin malmesos per la impossibilitat de la seva venda.
anar a la notícia
30.03.2020
Covid-19: Mesures aprovades per a autònoms
Els socis que tramiten els impostos a través del Gremi que ens ho facin saber si opten per aquesta mesura el més aviat possible.
anar a la notícia
30.03.2020
Covid-19: Resum BOE 29 de març de 2020
Com a conseqüència del text publicat en el BOE el 29 de març de 2020, i davant els possibles dubtes que puguin sorgir, us trametem aquest resum, així com l’enllaç al BOE pera la vostra consulta
anar a la notícia
26.03.2020
Covid-19: Recomanacions per al repartiment a domicili d’aliments
Mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19 durant el repartiment a domicili d’aliments. Informació creada a través d'informació facilitada per l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària.
anar a la notícia
23.03.2020
Covid-19: Resum decret llei de mesures extraordinàries
Resum decret llei 8/2020 de 17 de març de mesures extraordinàries en relació al Covid-19
anar a la notícia
20.03.2020
Covid-19: Síntesi de matèries laborals de mesures urgents extraordinàries
Per a la seva millor lectura, hem fet una síntesi de les materies laborals de les mesures urgents extraordinàries per fer front a l'impacte econòmic i social del COVID-19.
anar a la notícia
17.03.2020
Covid-19: Preguntes freqüents del sector comerç
Et presentem aquesta guia per intentar resoldre les principals qüestions relacionades amb el comerç. Informació creada a través d'informació facilitada per Pimec.
anar a la notícia
17.03.2020
Covid-19: Mesures econòmiques
A continuació trobareu les mesures econòmiques de la Generalitat i de l'Estat
anar a la notícia
17.03.2020
Covid-19: Mesures de prevenció per al comerç especialitzat càrnic
He de portar mascareta? I si em quedo sense sabó desinfectant? Em poso guants? Et donem resposta a les preguntes més habituals, quant a la prevenció de l’extensió del coronavirus des del teu establiment. És responsabilitat de tots!
anar a la notícia
17.03.2020
Covid-19: Documents d’interès
A continuació trobareu Documents d'interès i de difusió sobre el Coronavirus
anar a la notícia
16.03.2020
Us animem a participar al nou programa de TV3 primera línia
El programa transmetrà cada dia després del TN vespre el testimoni en primera persona de totes aquelles persones que estan en primera línia lluitant amb el coronavirus.
anar a la notícia
14.03.2020
Covid-19: Tanquem les oficines gremials al públic i es postposen els cursos de l’Escola
Seguint les mesures decretades per les autoritats sanitàries, s'han anulat els pròxims cursos de l'Escola Oficis de la Carn i s'ha establert el teletreball als treballadors del Gremi.
anar a la notícia
13.03.2020
Covid-19: Carta del sector ramader i carni a TV3
Des de la federació juntament amb la resta d'entitats del sector vam enviar una carta a TV3 després de les especulacions sobre el consum de la carn realitzades per part d'una tertuliana en el programa de TV3 ‘Preguntes Freqüents’.
anar a la notícia
02.03.2020
Acolliment Alumnes en Pràctiques – Fundació Intermedia
GremiCarn i la Fundació Intermedia han signat un conveni per tal que les empreses agremiades puguin acollir alumnes en pràctiques a Barcelona, L’Hospitalet, Cornellà i Sant Feliu de Llobregat.
anar a la notícia
02.03.2020
Beques Mercabarna, ara també per a agremiats
Gràcies a l’acord assolit entre Mercabarna i GremiCarn, els agremiats poden beneficiar-se de les seves beques.
anar a la notícia
25.02.2020
GremiCarn a la Fira de la Botifarra de la Garriga
Des de GremiCarn juntament amb els carnissers-xarcuters de La Garriga hem preparat una jornada de visita a la Fira de la Botifarra La Garriga que se celebrarà el pròxim diumenge 8 de març.
anar a la notícia
18.02.2020
El talent femení s’imposa al Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana 2020
Els guanyadors del 5è Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana han estat Enric Rosell Gili d'Embotits d’Autor SL (Ordal-Subirats) en la categoria de botifarra d’ou tradicional; en la categoria de botifarra d’ou singular, Núria Querol Pocurull de Can Pocurull (Vilassar de Mar) i en la categoria de millor farcit de carnaval, la guanyadora ha estat Yolanda Preseguer Blanco de la Carnisseria-Cansaladeria La Perla (La Garriga). En la categoria de singular destaca la botifarra d'ou amb confit d’ànec, poma i ceba caramel·litzada.
anar a la notícia
06.02.2020
Ens reunim amb Ada Colau per expressar el nostre mal estar pel missatge negatiu que es dona de la carn en la seva Declaració d’emergència climàtica
En la seva Declaració d’emergència climàtica i que deriva en una reducció de carn en els menús infantils de les escoles que depenen d’aquest Ajuntament, explicant que així s’ajuda a reduir emissions de gasos amb efecte hivernacle.
anar a la notícia
29.01.2020
Els resultats d’estalvi en l’energia elèctrica amb la Central de Negociació de Compres
El 85% de les consultes rebudes han tingut una mitjana d’estalvi sobre els preus de l'energia que tenien contractats d'un 18,05%
anar a la notícia
27.01.2020
Assemblea General de Gremicarn 2020
Dimecres 26 de febrer a les 18.00 h. (segona convocatòria)
anar a la notícia
24.01.2020
5a edició Concurs de Botifarra d’Ou
Aquesta edició comptarà amb una nova categoria: El farcit de carnaval. El pròxim 7 de febrer és la data límit per a inscriure's
anar a la notícia
14.01.2020
Càlcul de Mòduls per l’any 2020 i model 347
A partir del dia 10 de febrer i fins el 27 de març de 2020 s’atendran les visites per a realitzar el càlcul de Mòduls per aquest any. El 2 de març finalitza el termini de presentació del model 347
anar a la notícia
01.01.2020
Calendari oficial de festes laborals a Catalunya per a l’any 2020
Aquest 2020 hi ha 8 festius estatals, 4 autonòmics i 2 d'elecció local. Els festius que el comerç podrà obrir són 8 (sis diumenges, un dilluns i un dissabte).
anar a la notícia
16.12.2019
Els Carnissers i Xarcuters de Catalunya recaptem 15.654€ per a la marató de TV3
Les carnisseries i xarcuteries agremiades a la Federació han penjat la Porra de la Marató per així aconseguir donacions al programa de TV3.
anar a la notícia
02.12.2019
Benvinguts tàpers
Us presentem el cartell 'Benvinguts tàpers - Aquí pots portar el teus envasos per comprar' que hem realitzat juntament amb Go Zero Waste
anar a la notícia
30.11.2019
GremiCarn col·labora amb la festa Intempèrie de Fundació Arrels donant 500 botifarres
Intempèrie és una trobada de música, espectacles i experiències que organitzem des d’Arrels per sensibilitzar la ciutadania i implicar-la perquè ningú hagi de viure al carrer.
anar a la notícia
25.11.2019
Nou servei GremiCarn: Central de Negociació de Compres
Recentment us vàrem oferir un primer tast amb la possibilitat de compra de 200 unitats de bosses de tela per només 1,05€ la bossa. Ni el preu ni la qualitat mínima està a l’abast de cap empresa agremiada, però quan actuem junts és possible.
anar a la notícia
24.11.2019
La porra per a La Marató de TV3
Per les malalties minoritaries, penja la porra per a La Marató de TV3
anar a la notícia
Fundació Oficis de la Carn
29.10.2019
Agenda d’Autocontrol Sanitari 2020
Un any més des de GremiCarn s'ofereix una nova edició de l'Agenda d'Autocontrol pel pròxim 2020.
anar a la notícia
25.10.2019
Fundació Intermedia reconeix Gremicarn per la seva tasca en la igualtat d’oportunitats en el món laboral
L'entrega de diplomes es va fer el passat dijous 24 d'octubre a la Fàbrica Estrella Damm
anar a la notícia
24.10.2019
Un estudi confirma que a Espanya hi ha un consum de carn saludable
L'estudi inclou la revisió de 105 estudis diferents i l'han liderat grups d'experts de tot e
anar a la notícia
10.10.2019
El premi a la millor llonganissa tradicional de Catalunya se’n va cap a Manlleu
La Carnisseria Colom-Vila es va alçar amb el premi a millor Llonganissa Tradicional del país
anar a la notícia
08.09.2019
Loteria Nacional – La Grossa de Cap d’Any
No facis el numeret si després no trobes el teu numeret preferit!
anar a la notícia
03.09.2019
El dia del carnisser i xarcuter a MeatAttraction
El pròxim 17 de setembre, coincidint amb l'inici de la tercera edició del MeatAttraction, se celebrarà el Dia del Carnisser i Xarcuter amb activitats entre les que destaca la participació d'Anthony Puharich, CEO de Victor Churchill Butcher, considerada la millor carnisseria del món.
anar a la notícia
01.09.2019
Informació sobre el brot de listeriosi
La Listeria monocytogenes te la capacitat de resistir les temperatures de refrigeració habituals per a la conservació dels aliments i inactivació dels microorganismes, i s’ha arribat en alguns caos a trobar-la en cambres a 0ºC.
anar a la notícia
01.09.2019
Retail tour a Londres
Per problemes aliens a GremiCarn, el viatge que s'havia de realitzar a Londres durant el 14 i 15 d'octubre es posposa a la primavera.
anar a la notícia
25.08.2019
La Federació celebrarà la jornada tècnica ‘el futur de la carn’ a la fira Imeat
En aquesta segona edició, Carnissers Xarcuters Catalunya serà present a la fira com a col·laborador i a la vegada serà l’encarregat de realitzar la Jornada Tècnica.
anar a la notícia
Subvencions
08.07.2019
Subvencions Consorci de Comerç
Des del passat 8 de juliol i fins a esgotar el pressupost designat, es poden presentar les sol·licituds per optar als ajuts del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
anar a la notícia
07.07.2019
Campanya sensibilització ambiental: La bossa, millor de roba
Aquesta és la primera acció que posem a la vostra disposició mitjançant el Servei de la Central de Negociació que la Federació ha posat en marxa.
anar a la notícia
04.07.2019
En marxa el 3er Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional
Un any més la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn busquen la millor llonganissa tradicional del país
anar a la notícia
25.06.2019
Barcelona Comerç + Sostenible
GremiCarn és membre del programa Barcelona Comerç + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.
anar a la notícia
12.05.2019
Obligatorietat del Registre de la Jornada
Laboral Publicat, al BOE de 12 de març de 2019, el Reial decret llei 8/2019, de 8 de març, de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral a la jornada de treball.
anar a la notícia
12.03.2019
‘Ñam Ñam Academy’: nova campanya per fomentar el consum de carn de boví
Dirigida a grans i petits, l'objectiu és trencar tòpic i reivindicar que és una carn saludable
anar a la notícia
05.03.2019
Canvis en l’autorització de transport de carns en calent
anar a la notícia
05.03.2019
Ja estan disponibles els números per a la Grossa de Sant Jordi
La Grossa de Sant Jordi se celebrarà el proper 27 d’abril de 2019
anar a la notícia
05.03.2019
XIV Gran Trobada de la Confraria del Gras i el Magre
La trobada es farà el pròxim 24 de març a Tarragona
anar a la notícia
05.03.2019
Guanyadors 4t Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana
La cansaladeria Cal Noc de Moià i Can Vilada de Vic, guanyadors del Concurs Botifarra d’Ou Artesana 2019
anar a la notícia
01.02.2019
Nou Reglament de Protecció de Dades
Fa poc més d’un any, va entrar en vigor el nou Reglament de Protecció de Dades (679/2016), reglament que deroga la Llei de Protecció de Dades Personal (LOPD).
anar a la notícia
17.01.2019
Pròsper Puig nou president de GremiCarn
anar a la notícia
17.01.2019
Pròsper Puig nou president de GremiCarn
El passat dimecres 16 de gener va ser proclamada la nova Junta Directiva del Gremi de Carnissers-Cansaladers-Xarcuters de Barcelona i Comarques (GremiCarn), que tindrà com a President a Pròsper Puig i Brignardelli.
anar a la notícia
10.01.2019
Inscripcions 4a edició Concurs Botifarra d’Ou Artesana
Ja estàn en marxa les inscripcions del 4t Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana que comptarà amb dues categories: Botifarra d’Ou artesana tradicional i Botifarra d’Ou artesana singular.
anar a la notícia
10.01.2019
4a edició Concurs de Botifarra d’Ou
El pròxim 8 de febrer és la data límit per a inscriure's
anar a la notícia
08.01.2019
Novetats en el Sistema de Mòduls pel 2019
anar a la notícia
08.01.2019
Novetats en el Sistema de Mòduls pel 2019
anar a la notícia
04.12.2018
Pròsper Puig rep la Medalla d’Honor de Barcelona de la mà d’Ada Colau
Medalla d'Honor de Barcelona 2018
anar a la notícia
27.11.2018
Entrega de diplomes de Mestres Artesans 2017 i 2018
Quatre socis del gremi van recollir el diploma dels anys 2017 i 2018.
anar a la notícia
27.11.2018
Els Carnissers i Xarcuters de Catalunya recaptem 12.125€ per a la marató de TV3
Les carnisseries i xarcuteries agremiades han penjat la Porra de la Marató per així aconseguir donacions al programa de TV3.
anar a la notícia
27.11.2018
Entrega de diplomes de Mestres Artesans 2017 i 2018
anar a la notícia
26.11.2018
El Consell de Gremis ha engegat una campanya per a potenciar el comerç de proximitat
El Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme, entitat de la que GremiCarn en forma part, posa en marxa "Viu el comerç a prop teu" per impulsar el comerç de proximitat.
anar a la notícia
26.11.2018
El Consell de Gremis ha engegat una campanya de comunicació per potenciar el comerç de proximitat
“Viu el comerç a prop teu”
anar a la notícia
06.11.2018
Festius d’obertura comercial 2018 – 2019
Com ja vàrem informar, la Generalitat va aprovat el calendari comercial d’obertura comercial autoritzada a Catalunya per al 2018.
anar a la notícia
06.11.2018
Festius d’obertura comercial 2018 – 2019
anar a la notícia
Fundació Oficis de la Carn
05.11.2018
Agenda d’Autocontrol Sanitari 2019
Un any més des de GremiCarn s'ofereix una nova edició de l'Agenda d'Autocontrol pel pròxim 2019.
anar a la notícia
30.10.2018
Material Jornada tècnica: Maduració de la carn
El passat 22 d’octubre de 15:30 a 20:30 la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters va realitzar la Jornada Tècnica: Maduració i producció de carn madurada. Des de la granja a la taula.
anar a la notícia
30.10.2018
Material Jornada Tècnica: Maduració de la carn
Ja està disponible el material de la Jornada Tècnica
anar a la notícia
27.09.2018
Jornada tècnica professional: La maduració de la carn [places exhaurides]
Dilluns 22 d'octubre de 15.30h a 20.30h. a l'Expo Hotel de Barcelona
anar a la notícia
27.09.2018
Assemblea General Extraodinària del Gremi de Carnissers-Cansaladers-Xarcuters de Barcelona
Convocatòria de socis
anar a la notícia
27.09.2018
Avís a les persones amb al·lèrgies o intoleràncies
Riscos i prevenció
anar a la notícia
26.09.2018
Loteria de Nadal 2018
Com cada any oferim a tots els agremiats la possibilitat de participar en el sortig de la Loteria Nacional del 22 de desembre i la Grossa de Cap d'any del 31 de desembre.
anar a la notícia
26.09.2018
Atenció: modificació normativa pels autònoms
Departament Laboral - Sistema RED
anar a la notícia
25.09.2018
Assemblea General Extraordinària de GremiCarn Barcelona
El proppassat dimecres 19 de setembre els socis de GremiCarn estaven convocats a aprovar o rebutjar una modificació dels estatuts gremials que havia proposat la Comissió Permanent.
anar a la notícia
23.09.2018
Avís a les persones amb al·lèrgies o intoleràncies
És molt important destacar aquells ingredients al·largents a les etiquetes dels productes que s'elavoren.
anar a la notícia
23.07.2018
GREMICARN i FEGRAM amb el Projecte Inclou Futur
El passat 10 de juliol, GremiCarn i FEGRAM es va reunir amb PIMEComerç, Fundació PIMEC i la Xarxa XIB de l’Ajuntament de Barcelona dins el marc del Projecte INCLOU FUTUR.
anar a la notícia
23.07.2018
GremiCarn i Fegram amb el projecte inclou Futur
Referent d'inclusió laboral de persones
anar a la notícia
07.07.2018
Recepta Coca de Greixons
Pas a pas amb la tradicional recepta
anar a la notícia
28.06.2018
Campanya de Sensibilització Ambiental
"La bossa de roba"
anar a la notícia
28.06.2018
GremiCarn signa un conveni d’adhesió al programa Incorpora
Per acollir participants en pràctiques
anar a la notícia
27.06.2018
Barcelona Activa de l’Ajuntament de Barcelona
Obert al futur
anar a la notícia
27.06.2018
El Gremi en xifres
anar a la notícia
27.06.2018
Els Capgrossos de GremiCarn
anar a la notícia
05.06.2018
Nova campanya europea pel dia del Xai
El 23 de juny és el Dia del Xai
anar a la notícia
31.05.2018
21a edició del Premi Comerç Barcelona
Ja es poden presentar les seves candidatures
anar a la notícia
11.05.2018
Pròsper Puig rep la Medalla d’Honor de Barcelona de 2018
Medalla d'Honor de Barcelona 2018
anar a la notícia
10.05.2018
Nova Campanya per al Consum de la Carn de conill
Carn de conill
anar a la notícia
10.05.2018
Carn de conill, com el fas avui?
anar a la notícia
28.03.2018
Entrega de diplomes del curs ‘Principis bàsics de Carnisseria i Elaboració de productes carnis’
Escola Oficis de la Carn
anar a la notícia
14.03.2018
Ripoll es converteix en la Capital de la Confraria del Gras i el Magre
El passat 4 de març es va celebrar la XII Gran Trobada de la Confraria del Gras i Magre
anar a la notícia
10.03.2018
250 professionals del sector assisteixen a la Jornada protagonitzada per Anthony Puharic
Tendències Carnívores. La transformació de la carnisseria-xarcuteria
anar a la notícia
02.02.2018
XIII Gran Trobada de la Confraria del Gras i el Magre a Ripoll
S'uneixen nous confrares
anar a la notícia
01.02.2018
Ja tenim guanyadors del 3r Concurs de Botifarra d’Ou Artesana
Enhorabona a tots!
anar a la notícia
22.01.2018
Recollida de Botifarres pel 3er Concucurs de Botifarres d’Ou Artesanes
Recollida de Botifarres
anar a la notícia
21.01.2018
Per Carnestoltes, Botifarra d’Ou
Torna la tradició!
anar a la notícia
09.01.2018
3a edició Concurs Botifarra d’Ou
El pròxim 19 de gener és la data límit per a inscriure's
anar a la notícia
02.01.2018
12.865€ per a la Marató de TV3
Els fons recaptats a la Marató de TV3 aniran destinats a la investigació les malalties infeccioses
anar a la notícia
19.09.2017
Toni Molist de la Cansaladeria Molist de Manlleu guanya el 1er Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional
Amb una participació de 20 empreses procedents de diferents províncies
anar a la notícia
01.08.2017
Com actuar en cas d’un accident laboral
Tots els empresaris i treballadors han de saber com han d’actuar en cas que es produeixi un accident laboral.
anar a la notícia
01.08.2017
Nou conveni col·lectiu de treball del sector per als anys 2017 – 2019
El passat dia 20 de maig, els gremis i els sindicats vàrem arribar a un acord per aprovar el nou Conveni pels propers 2 anys,
anar a la notícia
22.06.2017
1er Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional
Nou concurs de la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn
anar a la notícia
06.06.2017
A la Carnisseria-Xarcuteria porta la bossa de casa
Gremicarn s'adhereix al programa Barcelona Comerç + Sostenible
anar a la notícia
19.04.2017
La CIBC celebrarà la sessió de primavera a Barcelona
La Confederació Internacional de carnissers i xarcuters (CIBC) és una federació d'associacions nacionals de petites i mitjanes empreses de carnisseria i xarcuteria
anar a la notícia
03.04.2017
Entra en vigor la Normativa de l’Agència Catalana de Residus sobre cobrar per les bosses de plàstic
Preguntes freqüents sobre la prohibició del lliurament gratuït de bosses de plàstic
anar a la notícia
02.03.2017
Nou vídeo de suport al Punt de Venda
Assortit d'enfilalls de carn
anar a la notícia
02.03.2017
Nou vídeo de suport al punt de venda
Minitruites
anar a la notícia
17.02.2017
Ja tenim guanyadors!
2n Concurs Botifarra d'Ou 2017
anar a la notícia
19.01.2017
Els cursos de l’Escola dels Oficis de la Carn
Èxit absolut del primer curs
anar a la notícia
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra Catalana 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat