Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies
El 20 i 21 de novembre, activitats de carnisseria-xarcuteria a la Fira Origens d’Olot
A l'espai Aula Tast, la Confraria del Gras i el Magre de la Fundació Oficis de la Carn ha preparat diferents activitats per a tots aquells que vagin a gaudir de la Fira.
El gran recapte d’aliments arriba a les carnisseries-xarcuteries.
El Gran Recapte és molt a prop, se celebrarà del 19 al 27 de novembre però encara sou a temps de sumar-vos i fer-lo gran
11.11.2021
El 20 i 21 de novembre, activitats de carnisseria-xarcuteria a la Fira Origens d’Olot
A l'espai Aula Tast, la Confraria del Gras i el Magre de la Fundació Oficis de la Carn ha preparat diferents activitats per a tots aquells que vagin a gaudir de la Fira.
11.11.2021
El gran recapte d’aliments arriba a les carnisseries-xarcuteries.
El Gran Recapte és molt a prop, se celebrarà del 19 al 27 de novembre però encara sou a temps de sumar-vos i fer-lo gran
11.11.2021
Carnet de persona artesana alimentària
El Carnet de persona artesana alimentària s’atorga als artesans/es que acreditin experiència i coneixements suficients en una de les activitats relacionades en el repertori d’oficis d’artesania alimentària.
10.11.2021
Lliurats els Diplomes de Mestre Artesà 2019 i 2020 a onze agremiats carnissers-xarcuters
Onze companys de la Federació catalana de Carnissers, Cansaladers i Xarcuters han rebut, avui dimecres, el diploma de Mestre Artesà i Agustí Porta, ha estat nombrat millor jove artesà alimentari innovador 2019
09.11.2021
L’equip que ha representat Espanya, al que hi ha 2 professionals catalans, quart finalista a la 1a Copa d’Europa de Carnisseria Artesanal
L'equip francès ha resultat guanyador i Espanya ha quedat quarta amb els catalans Ana Paris de Balaguer i Joan Alemany de Banyoles.
03.11.2021
Cloenda curs Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis
El curs, que en aquesta edició ha durat un total de 54 hores en format online i 38 de pràctica, ha estat seguit per una quinzena professionals xarcuters i xarcuteres provinents de petites empreses artesanes de Catalunya.
25.10.2021
Loteria de Nadal
Participa al sorteig de la Loteria Nacional de Nadal amb el número 70516
22.10.2021
Penja la Porra de la Marató de TV3
Aquest any la Marató de TV3 està dedicada a un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.
14.10.2021
Jornada tècnica anual: Innovació i sostenibilitat, el futur dels envasos
La jornada se celebrarà el dimecres 27 d'octubre en format presencial a l'Hotel Barceló Sants i on-line a gremicarn.cat
04.10.2021
Concurs Europeu de Carnissers a Clermont-Ferrand ( França)
Viatge per donar suport a l'equip de Carnissers Xarcuters Catalalunya a la 1a Copa d'Europa de Carnisseria
04.10.2021
[exhaurit] Programa de suport per a la obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments
Aquest dimarts 5 d'octubre a les 9:00h i fins a exhauriment del pressupost, s'inicia el termini de presentació de les sol·licituds de les subvencions.
01.10.2021
Comerciant minorista i recàrrec d’equivalència
Tenir factures sense el recàrrec d’equivalència és motiu de sanció pel comerciant minorista.
01.10.2021
Revisa el teu programa de gestió
Les noves mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal vol evitar l’ús de programes que permetin portar una doble comptabilitat o no conservin de forma apropiada la informació econòmica.
01.10.2021
Agenda d’Autocontrol Sanitari 2022
Ja podeu reservar l'Agenda d'Autocontrol Sanitari 2022
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional 2021
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat