Actualitat

Els mestres artesans 2015

Set carnissers-xarcuters han resultat guardonats

L’acte es va iniciar amb un discurs inaugural de l’Honorable Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Jordi Ciuraneta en què va destacar els components de família, innovació i formació com a elements claus dins de l’ofici artesà. El van seguir la subdirectora general d’Indústries i Qualitat Agroalimentàries, Mireia Medina, i el director general, també d’Indústries i Qualitat Agroalimentàries, Joan Girona qui a més a més va ser l’encarregat de nombrar als premiats.

Els reconeixements van començar amb l’accèssit i un primer premi compartit del 2014 i van continuar amb els guardonats del 2015. Entre aquests últims, cal destacar els set carnissers-xarcuters de la Federació Catalana que van resultar premiats: Juan Fernando Micó, de La Confianza de Barcelona, Núria Querol, de Can Pocurull de Vilassar de Mar, Martí Coll de la carnisseria Martí de Platja D’Aro, Magda Perramon, de Ca la Magda, de Ripoll, Jordi Romagós de la carnisseria Romagós de Girona, Maria Àngels Fusté de la Tocineria Cal Silo de Vimbodí i Poblet i Agustí Coscollona de l’Antiga Casa Magi de Torà.

publicitat
Tancar
Per a visualitzar el contingut has de ser agremiat
Fes-te agremiat
Nom i cognoms:
Empresa:
Telèfon:
Correu electrònic:
Vull ser agremiat
Sóc agremiat
Correu electrònic:
NIF:
Entrar