El proper 26 de maig de 2025, Masia Tero acollirà una jornada adreçada a tots els carnissers i xarcuters de Catalunya i invita a tots els agremiats de GremiCarn. La trobada, que tindrà com a punt de partida Les Borges Blanques, combinarà visites a explotacions ramaderes, espais de debat i tastos de producte, amb l’objectiu de fomentar la reflexió sobre el present i el futur del sector carni. Podeu inscriure-us a la jornada mitjançant el formulari que trobareu al final d’aquesta notícia.
Programa de la jornada:
08.30 – 09.00 h:
Rebuda a Masia Artesana
Inici de la jornada i presentació a Masia Artesana, situada al carrer Les Verdunes, 34, de Les Borges Blanques.
09.30 – 12.00 h
Visita a la granja “Free Range” dels Omellons
Visita a una explotació ecològica pionera, que segueix el model “free range” o de pastura lliure, on els animals viuen a l’aire lliure en un entorn natural.
13.00 – 14.30 h
Xerrada “Present i futur del sector” amb Filo Camí
Filo Camí compartirà la seva visió sobre els reptes i les oportunitats del sector carni, i posarà en valor la col·laboració i la innovació com a motors de futur.
14.30 – 16.00 h
Tast de producte, dinar i col·loqui
Tast de productes elaborats a Masia Tero i dinar-col·loqui per compartir experiències i establir sinergies entre professionals.