Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Dilluns 30 de setembre de 2024
De 10:00h a 13:30h
Centre de convencions de Port Aventura
Av. Batlle Pere Molas, Vila-seca
Places limitades
Màxim 2 persones / empresa
Preu
50€ / persona
Com millorar el lideratge i la cohesió d'equip per augmentar les vendes?

En un mercat cada cop més competitiu, la capacitat de liderar amb eficàcia i fomentar la cohesió d'equip és essencial per impulsar les vendes i millorar els resultats de les nostres empreses. Des de GremiCarn hem organitzat una jornada tècnica pensada per proporcionar-vos eines pràctiques i estratègies efectives que us permetran enfortir el vostre lideratge i millorar la comunicació entre tots els membres del vostre equip.

D'una forma participativa i pràctica, i treballant amb casos reals dels vostres negocis, tractarem la importància de convertir els treballadors en prescriptors de l'empresa, l'optimització de la comunicació interna, la resolució de conflictes dins de l'equip i l'aplicació de tècniques de motivació, entre d'altres.

Us animem a tots a participar-hi i convertir el vostre equip humà en els millors prescriptors de la vostra carnisseria - xarcuteria.

Belén Badia
la coach de la jornada
Belén Badia és Directora General de Persones i Cultura de Port Aventura World i compta amb una llarga trajectòria en la direcció i estratègia de recursos humans, en àmbits clau per les organitzacions como són les persones, la cultura , la comunicació interna, la gestió del coneixement, el màrqueting i la informació tecnològica.

Llicenciada Psicologia per l’ Universitat de Barcelona, Master deFormació Europeu de la Universitat Politècnica de Catalunya, Executive en Direcció de Persones d’ESADE, Programa Direcció General del IESE i Promociona 9.1 d’ESADE y CEOE. Coach co-active del CTI.

Experiència en empreses como SEAT, Winterthur, Fira de Barcelona, Proinosa, Grup Areas y Uriach, compaginant la trajectòria professional amb el camp de la docència. Participa activament en processos de formació, mentoring i membre del tribunal dels TFM en la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra, i la Universitat de Barcelona.

llegir mésmenys
Inscriu-te a la jornada

Les places són limitades i es mantindrà un rigorós ordre d’inscripció.

Màxim dues persones per empresa.

El preu és de 50€ per persona i es cobrarà durant les setmanes següents a l'inscripció.


El 30 de setembre ens veiem al
Centre de convencions de Port Aventura
Av. Batlle Pere Molas, Vila-seca
Port Aventura World
Veure Google Maps
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família