Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

1er Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional

Nou concurs de la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn

La Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn, convoquen dins els actes de la Festa del Porc i la Cervesa a Manlleu del mes de Setembre de 2017, el primer concurs nacional per escollir la millor Llonganissa tradicional de Catalunya.

El concurs és obert a la participació de totes les empreses de Catalunya, degudament autoritzades per l’elaboració de productes carnis, que s’hauran d’inscriure prèviament a través del formulari d’inscripció del concurs.

Els resultats del concurs es faran públics en un acte que se celebrarà en el marc de la Festa del Porc i la Cervesa a Manlleu, el dissabte 23 de Setembre de 2017 en hora i lloc a determinar, en el transcurs del qual també es durà a terme el lliurament de premis.

Les llonganisses s’hauran de presentar a la seu de la Fundació Oficis de la Carn (carrer Consell de Cent, 80. 08015. Barcelona) durant els dies 12 a 14 de setembre de 2017 en horaris habituals de les oficines (9:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00) no admetent-se cap peça presentada fora d’aquest termini.

 

+ INFO AQUÍ

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat