Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Actualitat

24a edició dels Premis Nacionals de Comerç i Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris

Per optar als premis, s’ha de presentar telemàticament la sol·licitud i la documentació que preveuen les bases. El termini de presentació de sol·licituds finalitza a les 14:00 hores del dia 4 de juliol de 2024.

S’ha obert el termini per participar als Premis Nacionals de Comerç i als Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris que atorga la Generalitat de Catalunya a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), del Departament d’Empresa i Treball.

Premis Nacionals de Comerç

L’objectiu d’aquests premis és distingir persones, empreses, entitats del sector i ens públics que, per la seva trajectòria, innovació, sostenibilitat i adaptabilitat, contribueixen de manera rellevant al prestigi del comerç, particularment del comerç urbà de proximitat.

S’estableixen 4 categories:

  • Premi Nacional de Comerç
  • Premi al Comerç més Innovador
  • Premi al Comerç més Sostenible
  • Premi a la Iniciativa Col·lectiva

A les categories del Premi Nacional de Comerç, Premi al Comerç més Innovador i Premi al Comerç més Sostenible hi poden optar les persones físiques, les microempreses i les petites i mitjanes empreses amb establiment operatiu a peu de carrer a Catalunya que desenvolupen la seva activitat en l’àmbit del comerç i els serveis a la persona i a la categoria de Premi a la Iniciativa Col·lectiva les entitats que les representen a nivell territorial o sectorial i els ens públics.

Els Premis Nacionals de Comerç consisteixen en uns guardons i diplomes. A més, el Premi Nacional de Comerç té una dotació econòmica de 6.000 euros, i els Premis al Comerç més Innovador i al Comerç més Sostenible tenen una dotació econòmica de 2.000 euros cadascun d’ells.

Per optar als premis, s’ha de presentar telemàticament la sol·licitud i la documentació que preveuen les bases.

Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris

L’objectiu dels Premis als Establiments Centenaris de la Generalitat de Catalunya és distingir els establiments i mercats municipals en actiu, que al llarg de cent o més anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra que s’han anat produint al llarg de la seva història.

S’estableixen 3 categories:

  • Premi als establiments amb cent o més anys d’història
  • Premi als establiments amb cent cinquanta o més anys d’història.
  • Premi als establiments amb dos-cents o més anys d’història.

Hi poden optar les persones físiques, les microempreses, les petites i mitjanes empreses de venda al detall o de prestació de serveis a la persona que siguin titulars d’establiments a peu de carrer a Catalunya oberts al públic, i els mercats municipals en actiu, sedentaris i no sedentaris, ubicats a Catalunya, amb una trajectòria de cent o més anys d’història l’any de la convocatòria.

Només es podrà presentar una candidatura per edició.

Els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris consisteixen en uns guardons i diplomes.

Per optar als premis, s’ha de presentar telemàticament la sol·licitud i la documentació que preveuen les bases.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família