Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

25 alumnes es diplomen amb èxit en el primer curs de direcció d’establiments comercials

Formació especialitzada per crear tendències i excel·lència

Un total de 25 alumnes s’han diplomat aquest dimarts en el I curs de Direcció d’Establiments Comercials en els sectors de la Carnisseria, Cansaladeria i Xarcuteria impartit per l’Escola Superior de Comerç i Distribució (ESCODI) i organitzat a l’Escola Fundació Oficis de la Carn. L’acte d’entrega de les titulacions, celebrat a la sala d’actes de l’escola aquesta tarda, ha estat presidit pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i ha comptat amb l’assistència del president de la Fundació Oficis de la Carn, Joan Estapé, i la directora gerent de l’ESCODI, Núria Beltrán.

Estapé ha destacat durant l’acte la importància de disposar d’una escola que aporta als professionals  una “formació especialitzada” gràcies a la qual el sector “ha creat tendències”. Ha recordat que l’escola ha inventat “més de cent tipus de botifarres gràcies a l’esforç i la innovació” dels seus professionals i ha expressat la seva satisfacció perquè el Gremi Carn disposi d’un centre de formació tant potent fruit “íntegrament de l’aportació dels seus socis”.

Per la seva banda, la directora de l’ESCODI ha assegurat que el curs ha estat una “experiència molt positiva” i ha assenyalat que és un orgull veure com l’ESCODI “ajuda els professionals del sector del comerç a tirar endavant en moments tan difícils”.

Per últim, el conseller Puig ha felicitat els alumnes per la seva determinació a millorar la formació, el que, ha indicat, els servirà “per obrir noves perspectives que els permetran apostar per l’excel·lència i innovar de manera permanent”. El conseller ha recalcat “el pes del sector de la carn en l’economia de Catalunya”.

El curs de Direcció d’Establiments Comercials va començar el passat mes de gener del 2013. Ha tingut una durada de 80 hores i s’ha estructurat en 16 sessions de 5 hores cadascuna impartides per docents de l’ESCODI a les dependències del Gremi Carn de Barcelona.

L’èxit d’assistència i la valoració altament positiva dels alumnes ha estat determinant a l’hora de decidir impartir la segona edició del curs el gener del 2014.

La Fundació Escola Oficis de la Carn va decidir organitzar un curs de direcció d’establiments per donar resposta a una necessitat detectada entre els professionals. Moltes vegades, la direcció dels comerços recau en la persona inadequada, i una mala gestió d’un establiment pot suposar la pèrdua del 50% dels ingressos.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família