Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Concursos

2a edició del Concurs Nacional de Botifarra Catalana

Fins al 9 de novembre us podeu inscriure a la segona edició al web del concurs.

Des de la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn, us presentem la segona edició del Concurs Nacional de Botifarra Catalana, que se celebrarà a la ciutat d’Olot els 18 i 19 de novembre de 2022 en el marc de la Fira Orígens 2022, d’acord amb les bases que poden consultar-se a concursbotifarracatalana.oficisdelacarn.cat

Totes aquelles persones o empreses que es vulguin presentar, s’han d’inscriure prèviament al formulari que trobareu al web del concurs  abans del 9 de novembre.

Per altre costat, els participants hauran de presentar les botifarres catalanes a la seu de la Fundació Oficis de la Carn (C. Consell de Cent, 80 – 08015 Barcelona) durant els dies 15 i 16 de novembre en horaris habituals de les oficines no admetent-se cap peça presentada fora d’aquest termini.

La proclamació pública dels resultats del concurs es farà el 19 de novembre dins del marc dels actes de la Fira Orígens d’Olot.

Animem a tots els petits productors de Catalunya a consultar les bases i presentar el vostres productes al concurs, a la vegada que us desitgem molta sort!

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família