Actualitat
Formació

3 juny – Montblanc: Formació en formatges: coneixements, tècniques, safates i maridatges

El pròxim 3 de juny celebrarem una nova formació sobre formatges que serà presencial i gratuïta, centrada en les principals tècniques i característiques. Aquesta se celebrarà a la Cooperativa "Fet a la Conca" de Montblanc.
3 juny – Montblanc: Formació en formatges: coneixements, tècniques, safates i maridatges
Dimarts 3 de juny
16:00h
Cooperativa "Fet a la Conca" (Montblanc)

Després de l’èxit de la formació celebrada a Barcelona el passat novembre, hem programat de nou la formació gratuïta de formatges amb la intenció d’enriquir el vostre coneixement sobre el formatge i oferir noves eines per potenciar la vostra oferta. Aquesta la realitzarem el pròxim dimarts 3 de juny, a la Cooperativa “Fet a la Conca” de Montblanc (Conca de Barberà) a les 16:00h.

Durant la formació gratuïta d’unes tres hores de durada coneixereu els diferents tipus de formatges en profunditat us permetrà no només ampliar la varietat a les vostres botigues, sinó també oferir una experiència més completa i atractiva als vostres clients:

  • Elaboració del formatge per tipologia: Una introducció als processos i ingredients essencials que defineixen cada tipus de formatge.
  • Classificació dels formatges: Un recorregut per les diferents categories de formatges, tenint en compte aspectes com la llet d’origen o el procés de maduració, entre d’altres.
  • Segells de qualitat: Coneixement sobre les certificacions de qualitat i denominacions d’origen, clau per identificar l’autenticitat i la procedència dels formatges i destacar-ne el valor afegit.
  • Diferents talls de formatge: Pràctiques i consells per perfeccionar les tècniques de tall adaptades a cada tipologia de formatge.
  • Elaboració de taules de formatge: Elaboració taules de formatges atractives, amb una selecció variada de sabors i textures.
  • Aspectes nutricionals: Explicació sobre el valor nutritiu dels formatges i els seus beneficis per proporcionar als clients una orientació informada.
  • Recomanacions d’ús, consum i maridatge: Consells pràctics per treure el màxim profit dels formatges, des de combinacions tradicionals fins a maridatges de vi que millorin el seu sabor.

Dades de la formació

Dia i hora: Dimarts 3 de juny a les 16h​

Lloc: Cooperativa “Fet a la Conca”, C. Muralla de Sta. Tecla, 54,  Montblanc.

Preu: Gratuït (es cobraràn 5€ com a pagament d’inscripció que, una vegada realitzada la formació, es retornarà)

Inscripcions en el següent formulari

Apunta't a la Formació de formatges
3 de juny a les 16h​ a la Cooperativa "Fet a la Conca" de Montblanc. Les places són limitades

Departament de formació
escola@escoladelacarn.com
escoladelacarn.com
93 424 10 582
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família