Després de l’èxit de la formació celebrada a Barcelona el passat novembre, hem programat de nou la formació gratuïta de formatges amb la intenció d’enriquir el vostre coneixement sobre el formatge i oferir noves eines per potenciar la vostra oferta. Aquesta la realitzarem el pròxim dimarts 3 de juny, a la Cooperativa “Fet a la Conca” de Montblanc (Conca de Barberà) a les 16:00h.
Durant la formació gratuïta d’unes tres hores de durada coneixereu els diferents tipus de formatges en profunditat us permetrà no només ampliar la varietat a les vostres botigues, sinó també oferir una experiència més completa i atractiva als vostres clients:
- Elaboració del formatge per tipologia: Una introducció als processos i ingredients essencials que defineixen cada tipus de formatge.
- Classificació dels formatges: Un recorregut per les diferents categories de formatges, tenint en compte aspectes com la llet d’origen o el procés de maduració, entre d’altres.
- Segells de qualitat: Coneixement sobre les certificacions de qualitat i denominacions d’origen, clau per identificar l’autenticitat i la procedència dels formatges i destacar-ne el valor afegit.
- Diferents talls de formatge: Pràctiques i consells per perfeccionar les tècniques de tall adaptades a cada tipologia de formatge.
- Elaboració de taules de formatge: Elaboració taules de formatges atractives, amb una selecció variada de sabors i textures.
- Aspectes nutricionals: Explicació sobre el valor nutritiu dels formatges i els seus beneficis per proporcionar als clients una orientació informada.
- Recomanacions d’ús, consum i maridatge: Consells pràctics per treure el màxim profit dels formatges, des de combinacions tradicionals fins a maridatges de vi que millorin el seu sabor.
Dades de la formació
Dia i hora: Dimarts 3 de juny a les 16h
Lloc: Cooperativa “Fet a la Conca”, C. Muralla de Sta. Tecla, 54, Montblanc.
Preu: Gratuït (es cobraràn 5€ com a pagament d’inscripció que, una vegada realitzada la formació, es retornarà)
Inscripcions en el següent formulari