Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

A la Carnisseria-Xarcuteria porta la bossa de casa

Gremicarn s'adhereix al programa Barcelona Comerç + Sostenible

Des de GremiCarn ens hem adherit al programa Barcelona Comerç + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat de l’Ajuntament de Barcelona. La nostra participació en aquest programa consisteix en elaborar un pla d’acció anual per millorar la sostenibilitat del nostre sector amb actuacions que impliquin als nostres agremiats i acompanyar-los en l’execució.

El nostre pla es basa en fer un pas més en la obligatorietat del cobrament de les bosses de plàstic conscienciant a la ciutadania que és millor portar la bossa de casa i així reduir més notablement les bosses d’un sol ús. D’aquesta forma, hem creat un pòster perquè pugui ser penjat en un lloc preferent dels establiments i així incidir en la importància d’aquest canvi d’hàbit.
Els agremiats es poden adherir completant el formulari que trobaran al web de Gremicarn i així esdevenir protagonistes i principals agents per promoure una Barcelona més sostenible que ens asseguri un futur viable i durador.

Tot i que la participació al programa Barcelona Comerç + Sostenible és per a tots els socis, aquells de la ciutat de Barcelona que s’adhereixin abans del 30 de juny gaudiran del benefici fiscal del 10% de reducció en la taxa del preu públic per la prestació del servei de recollida de residus comercials 2018 i també de beneficis en la targeta del Punt Verd.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família