Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Ajut complementari per a les persones autònomes de l’Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa un ajut complementari per a les persones autònomes i empadronades a Barcelona que ja reben la Prestació Extraordinària del Govern espanyol

L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa un ajut complementari per a les persones autònomes i empadronades a Barcelona que ja reben la Prestació Extraordinària del Govern espanyol RD 8/2020, de 17 març, que estableix que els autònoms siguin beneficiaris d’un 70% de la cotització mínima, que és de 661 euros. Per tant, gràcies a aquests nous ajuts municipals, Barcelona cobrirà el 100% de la base de cotització mínima de gran part dels autònoms que passaran a cobrar de 661 a 961 euros en únic mes. L’Ajuntament preveu arribar a un 50% de les persones que reben aquestes subvencions. L’ajut s’afegeix també a l’exempció de pagament de les quotes mensuals mentre no es retorni a la normalitat.

Les bases es trobaran al web de l’agència municipal i la convocatòria per a la presentació de sol·licituds serà del 20 de maig al 30 setembre, ofins a esgotar el crèdit, tot i que es deixa en obert l’ampliació de la dotació pressupostària si aquesta situació d’emergència persisteix.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família