Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Subvencions

Ajuts de fins a 3.000€ per a l’estalvi energètic a Barcelona ciutat

L'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, ofereix ajuts destinats a inversions que facilitin la sostenibilitat i l’eficiència energètica dels establiments amb activitat econòmica, situats en planta baixa i/o a peu de carrer de Barcelona.

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, ofereix ajuts destinats a inversions que facilitin la sostenibilitat i l’eficiència energètica dels establiments amb activitat econòmica, situats en planta baixa i/o a peu de carrer de Barcelona.

La quantitat de la subvenció es calcularà segons les despeses justificades en el moment de la sol·licitud, fins a un màxim de 3.000€ per a cada local, amb un total de 9.000€ en tres locals independents.

Quines despeses es poden deduir?

  • Instal·lació de portes automàtiques en la porta d’accés al local per evitar la pèrdua de l’aire ja climatitzat.
  • Modificació de les portes d’accés des del carrer, de les finestres i vidres amb la instal·lació de sistemes d’aïllament tèrmic (portes automàtiques, elements de fusteria exterior amb trencament de pont tèrmic i vidres dobles, de baixa emissivitat i control solar; aïllament de cobertes i parets).
  • Condicionament, millora i optimització de l’eficiència energètica de l’enllumenat intern i extern de l’establiment i de l’enllumenat de seguretat.
  • Adquisició de sistemes de regulació i control de temperatura que afavoreixin l’estalvi energètic.
  • Adquisició de rellotges de control horari per controlar l’encesa i aturada automàtica d’equips de climatització i enllumenat.
  • Implementació de sistemes de monitoratge del sistema de consums energètics.
  • Substitució d’aparells d’aire condicionat i refrigeració per unitats de darrera tecnologia amb major eficiència energètica (major rendiment – menor consum), per a generar estalvi energètic.
  • Canvi d’aparells o maquinària vinculada a l’activitat econòmica de l’establiment que suposin un estalvi energètic o una millora mediambiental

Seran elegibles únicament les factures emeses des del 1 d’agost de 2022 fins el 31 de desembre de 2023.

Qui pot demanar la subvenció?

Aquesta convocatòria s’adreça, exclusivament, a les persones (físiques o jurídiques) que siguin titulars d’activitats comercials, de serveis, de restauració i oci nocturn en establiments en planta baixa i/o a peu de carrer de la trama urbana de Barcelona.


El termini de presentació de les sol·licituds ha començat el 20 de desembre de 2022 i serà fins a esgotar el pressupost.


 

Si voleu que us tramitem la subvenció des del Gremi, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93 424 10 58 o el correu electrònic gremi@gremicarn.cat

Per a més informació
Gestió de subvencions
subvencions@gremicarn.cat
93 424 10 58
Departament
Gestió de subvencions
subvencions@gremicarn.cat
93 424 10 58
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família