Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Artur Mas inaugura les noves instal·lacions de l’Escola d’Oficis de la Carn

El president de la Generalitat va destacar la fortalesa del sector de la carn a Catalunya

El president del Govern, Artur Mas,va inaugurar ahir les noves instal·lacions de l’Escola Oficis de la Carn, el centre formatiu per a professionals de la Fundació Oficis de la Carn que fa 40 anys va obrir les seves portes a Barcelona, convertint-se en la primera escola d’aquestes característiques de l’estat.

Mas, acompanyat del president de la Fundació Oficis de la Carn, Joan Estapé, va assegurat que el sector de la carn i la xarcuteria és un “referent” i un “model” a Catalunya, i va felicitat la Fundació Oficis de la Carn per haver aconseguit consolidar una escola que, des del 1973, any del seu naixement, ha vist passar per les seves aules 14.000 alumnes.

Mas va agraïr també als membres de la Fundació que hagin portat a terme una remodelació de l’escola amb recursos propis, el que demostra la “fortalesa” i la “bona salut” del sector, un “exemple”, ha repetit, per a Catalunya.

El president de la Fundació Oficis de la Carn, Joan Estapé, es va dirigir als assistents congregats a la Sala d’Actes de l’escola per expressar la seva satisfacció per l’èxit del centre durant tots aquests anys, durant els quals més de 135 professos i col·laboradors especialitzats han impartit un total de 812 cursos.

Cal assenyalar que des de la fundació de l’escola, més del 80% de les petites empreses amb obrador propi a Catalunya han inscrit un o més dels seus professionals a l’Escola Professional dels Oficis de la Carn. Estapé ha emfatitzat, així mateix, que la formació en el sector dels professionals de la carn i la xarcuteria és “bàsica” per a oferir un bon servei i ser competitius.

Així mateix, l’escola dota els alumnes d’eines i coneixements per a la millor gestió, venda i fidelització dels seus establiments.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família