Actualitat

Avís a les persones amb al·lèrgies o intoleràncies

Riscos i prevenció

És molt important destacar aquells ingredients al·largents a les etiquetes dels productes que s’elavoren. A continuació trobareu els cartorze grups d’aliments que poden provocar al·lèrgies i/o intoleràncies:

  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.
  • Crustacis i productes a base de crustacis.
  • Peix i productes a base de peix.
  • Ous i productes a base d’ou.
  • Soja i productes a base de soja.
  • Llet i els seus derivats, inclosa la lactosa.
  • Cacauets i productes derivats.
  • Fruits secs i productes derivats.
  • Api i productes derivats.
  • Mostassa i productes derivats.
  • Grans de sèsam i productes a base de grans de sèsam.
  • Diòxid de sofre i sulfits en quantitats superiors a 10mg/kg.
  • Tramussos i derivats.
  • Mol·luscs i derivats.

Esta publicación no pertenece a Noticias, Eventos o Blog.

publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família