Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Barcelona Comerç + Sostenible

GremiCarn és membre del programa Barcelona Comerç + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

GremiCarn és membre del programa Barcelona Comerç + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

La nostra participació en el programa Barcelona Comerç + Sostenible consisteix en elaborar un Pla d’Acció per millorar la sostenibilitat del nostre sector  amb una proposta d’actuacions que us impliquin i acompanyar-vos en l’execució juntament amb la Secretaria Tècnica del programa. Volem ressaltar que vosaltres sou els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent actuacions més sostenibles que ens assegurin un futur viable i durador.

El Pla d’Acció elaborat des de GremiCarn és el servei de grupalització per a les empreses agremiades, mitjançant el qual volem destacar la gestió conjunta en la reducció energètica en els establiments, l’ús del paper alimentari, safates i envàs d’un sol ús biodegradable, bosses de roba per oferir a la clientela. A la vegada també, promocionar la marca Carnissers i Xarcuters de Catalunya com a marca de confiança i referència en productes de qualitat i proximitat i oferir el kit d’ambientalització ofert per Barcelona +Sostenible

Pots veure el nostre pla d’acció clicant AQUÍ

Per adherir-vos us demanem que empleneu el següent formulari online indicant quines actuacions dureu a terme: http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/node/11927

Les dades les rebrà directament la Secretaria Comerç + Sostenible. Us recomanem que guardeu els correus electrònics de confirmació un cop finalitzat el procés.

Important: s’han d’emplenar totes les dades sol·licitades. En el cas que marqueu accions proposades pel propi establiment, marqueu en quin àmbit s’engloba l’acció proposada i expliqueu l’acció/ns proposada/es.

Els agremiats que us adheriu abans del 30 de juny i implementeu alguna/es de les accions que proposem o altres de pròpies, podreu obtenir com a reconeixement els següents beneficis fiscals durant l’any 2020:

  • Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals del 2020.
  • Si us cal, obtenció d’una Targeta d’usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50% sobre les tarifes per la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de Zona.

Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o consulta.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família