Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
GremiCarn

Bonificació del 10% en la recollida de residus i del 50% en la prestació del servei de recollida en els Punts Verds

Gràcies al programa de Barcelona Comerç + Sostenible de GremiCarn i l'Ajuntament de Barcelona obtindreu la bonificació només omplint el formulari d'adhesió

Un any més, GremiCarn amb el programa Barcelona Comerç + Sostenible de
l’Ajuntament de Barcelona dóna l’oportunitat a tots aquells agremiats de Barcelona ciutat a gaudir d’una reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials, adherint-se a una de les accions que hi ha en marxa.

És molt senzill:  Tan sols heu de clicar en el següent enllaç https://www.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/node/16688 i marcar alguna de les 4 opcions que trobareu i omplir les vostres dades (en menys d’un minut ho tindreu). No heu de fer res més!

A més, per a tots aquells socis que facin ús del punt verd, teniu l’opció de sol·licitar la targeta d’usuari amb una bonificació d’un 50% sobre les tarifes per la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de la Zona.

El dia límit per adherir-vos és el 30 de Juny de 2023, per tal que pugueu gaudir de tots aquests beneficis fiscals el 2024.

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb el Gremi a través del telèfon 93.424.10.58 o a través del correu electrònic: areasocial@gremicarn.cat

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat