Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Botifarra d’Ou 2012

Resum de la cobertura que han fet els mitjans sobre la Botifarra d'Ou.

La Botifarrada d’Ou popular sempre s’ha caracteritzat per l’èxit de participació i per àmplia cobertura informativa que fan els mitjans de comunicació.

Volem agrair, com sempre,  la col·laboració desinteressada del socis i participants per l’organització i bon desenvolupament de l’acte.

En document adjunt trobareu l’informe del ressó mediàtic.

Curs presencial i en línia
Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 31 de gener a l’1 de juny de 2022
Duració: 77 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Concurs Nacional Botifarra d'Ou Artesana 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat