Els obradors interessats hauran de complir uns requisits mínims d’espai per a 15 alumnes:
- Aula: 40 m²
- Obrador: 80 m²
- Magatzem de carnisseria: 60 m²
- Espai perquè els alumnes puguin guardar la roba
A més, caldrà que l’empresa indiqui en quin horari té disponible l’obrador i disposi de la següent documentació actualitzada:
- Plànol de les instal·lacions amb els m² dels espais cedits, signat per un arquitecte
- Llicència ambiental
- Certificat de solidesa de l’immoble
- Certificat d’accessibilitat
Si es compleixen aquests requisits i es presenta la documentació requerida, se signarà un conveni de cessió d’espais entre Mercabarna i l’empresa.
Pel que fa a les condicions de la col·laboració, l’any passat el barem establert va ser d’entre 31 i 35 € (IVA no inclòs) per hora lectiva, amb un total de 331 hores a l’obrador.
Aquest import inclou:
- El producte necessari (carn de porc, vedella, xai, conill i aviram). En cas que l’empresa no pugui facilitar algun producte, Mercabarna el comprarà.
- EPI i vestuari a càrrec de Mercabarna
- Pla de neteja i desinfecció, que faran els alumnes com a part de la formació, sota la supervisió de Mercabarna
- Espai habilitat perquè els alumnes es puguin canviar i guardar la roba
Si esteu interessats o per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb el Departament de Formació de GremiCarn a través del mòbil 660 723 052 o del correu electrònic escola@escoladelacarn.com