Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies   >   Cal Miqueló, Carafí i Cal Feru, col·laboració i originalitat
08.04.2011
Cal Miqueló, Carafí i Cal Feru, col·laboració i originalitat
La proposta original que ha presentat un dels nostres associats.

Miquel Bargalló, de Cal Miqueló de Sant Sadurní d’Anoia), un cansalader (Miquel Bargalló), un pastisser (Albert Carafí) i un especialista en vins (Xavier Roig), tots ells de Sant Sadurní d’Anoia, s’han unit per creat uns kits gastronòmics per solucionar, com diuen ells: “…tot un àpat sense haver de cuinar, o per fer un regal ben diferent”.

Us convidem a conèixer aquesta idea innovadora a través dels diferents canals que ells mateixos han creat, amb informació actualitzada i les darreres novetats:

 

 

kitsgastronomicssantsadurni.wordpress.com
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Agendad d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2020
Central de Negociació de Compres
Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat