Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Cal Miqueló, Carafí i Cal Feru, col·laboració i originalitat

La proposta original que ha presentat un dels nostres associats.

Miquel Bargalló, de Cal Miqueló de Sant Sadurní d’Anoia), un cansalader (Miquel Bargalló), un pastisser (Albert Carafí) i un especialista en vins (Xavier Roig), tots ells de Sant Sadurní d’Anoia, s’han unit per creat uns kits gastronòmics per solucionar, com diuen ells: “…tot un àpat sense haver de cuinar, o per fer un regal ben diferent”.

Us convidem a conèixer aquesta idea innovadora a través dels diferents canals que ells mateixos han creat, amb informació actualitzada i les darreres novetats:

 

 

Curs presencial i en línia
Actualització dels processos en carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 2 de maig al 3 d’octubre de 2022
Duració: 120 hores
Inscripcions
Curs presencial i en línia
Habilitats de direcció i gestió d’equips
Del 16 al 31 de maig
Duració: 20 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat