Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Campanya GremiCarn a les Escoles

Iniciativa per promoure els bons hàbits a través d'esmorzars divertits.

GremiCarn promou entre els nens la importància de l’esmorzar i el berenar saludable.

Fidel a la seva labor com assessor gastronòmic, GremiCarn promou des de la seva Fundació Oficis de la Carn, una campanya divulgativa en centres de Primària de Barcelona, que té com a objectiu contribuir a la bona educació alimentària dels nens, mostrant-los opcions saludables per l’esmorzar i el berenar .

Sota el títol “Crea 7 esmorzars divertits i saludables la iniciativa es dirigeix a alumnes de 2n de Primària, perquè descobreixin i coneguin l’origen dels embotits artesans catalans i aprenguin a preparar diferents propostes d’entrepans, amb una aportació nutricional equilibrada.

Mitjançant aquesta campanya i en col•laboració amb experts en nutrició, la Fundació Oficis de la Carn ofereix als pares dels alumnes una alternativa gastronòmica apetitosa, ràpida de preparar i molt saludable perquè els seus fills puguin alimentar-se bé a mig matí o a mitja tarda.

“Alguna cosa tant senzilla com una mica de pernil acabat de tallar sobre una llesca de pa amb tomàquet i oli d’oliva verge, és una opció molt recomanable per a la bona alimentació del nen” comenta Enric Pera, director de la Fundació. “No obstant això, les presses del dia a dia provoquen que molts pares recorrin habitualment a altres opcions, com seria la brioxeria industrial, que no aporten els nutrients necessaris pel creixement dels nens”.

La combinació de pa, embotit de qualitat i hortalisses fresques aporta al nen els hidrats de carboni, les proteïnes i els minerals i antioxidants necessaris perquè recuperin energia durant l’esmorzar o el berenar.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família