Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Campanya sensibilització ambiental: La bossa, millor de roba

Aquesta és la primera acció que posem a la vostra disposició mitjançant el Servei de la Central de Negociació que la Federació ha posat en marxa.

Des de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers – Xarcuters hem dissenyat un nou element de promoció de la marca Carnissers Xarcuters Catalunya, que els vostres clients ja tenen associada a les promocions del punt de venda i que desitgem que sigui un bon regal per a ells. Aquesta marca engloba a tot el col·lectiu i sota l’eslògan de Bo. Fresc. Local., volem donar-li un plus de qualitat i reconeixement als productes que surten dels establiments agremiats d’arreu de Catalunya.

Les bosses, segons la mostra que heu rebut a través de correu postal (i sense poder incloure cap element més), les podeu comprar al preu d’1,05€ + IVA. Que representa un estalvi mig de més del 40%.

El preu inclou els ports a l’adreça que de Catalunya digueu. La quantitat mínima de comanda és de 200 unitats, i es poden afegir trams de 100 unitats. Cada capsa de 200 unitats té un import de 210,00 + IVA, enfront de la mitja de mercat que serien uns 370,00 + IVA.

La primera comanda global dels socis interessats la tancarem el dia 16 de setembre i per formalitzar-la haureu d’omplir el formulari que trobareu al següent enllaç: www.carnissersixarcuters.cat/bossaroba.

Rebreu la vostra comanda durant la primera quinzena del mes de novembre.

Desitgem que us animeu a participar en aquesta iniciativa i que omplim els carrers amb la marca que ens representa a tots.

Tancada la primera comanda conjunta. Gràcies per la vostra participació.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família