Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

La Federació celebrarà la jornada tècnica ‘el futur de la carn’ a la fira Imeat

En aquesta segona edició, Carnissers Xarcuters Catalunya serà present a la fira com a col·laborador i a la vegada serà l’encarregat de realitzar la Jornada Tècnica.

Fa dos anys es presentava com la gran fira espanyola dedicada al sector de la carnisseria, la xarcuteria i la gastronomia. Era el 2017 i la fira de Cornellà de Llobregat acollia per primer cop IMEAT Espanya amb l’esperança que fos el millor aparador d’un sector en constant canvi. La gastronomia, de la mà de grans cuiners, més la presència de proveïdors, empreses tecnològiques i carnissers de tot el país es donaven la mà per emprendre la primera edició. Milers de visitants i centenars d’expositors van demostrar el poder de convocatòria que és capaç d’aixecar el món de la carnisseria i la xarcuteria. Amb caràcter bianual i voluntat de ser tot un referent que necessita cuinar-se a foc lent, IMEAT torna el pròxim 6 i 7 d’octubre a la Fira de Cornellà.

En aquesta segona edició, Carnissers Xarcuters Catalunya serà present a la fira com a col·laborador i a la vegada serà l’encarregat de realitzar la Jornada Tècnica ‘El futur de la carn’.

Aquesta edició també anirà carregada de novetats i amb un programa d’activitats, workshops, exposicions, tallers i referents del món de la cuina que la transformen en una de les jornades més importants de l’any. Imeat té l’objectiu de ser un punt de trobada per buscar sinergies, noves idees i, sobretot, aprendre des d’una òptica “business to business” posant en contacte els carnissers espanyols amb els proveïdors. Un escenari idoni per observar, intercanviar i aplicar noves formes de treballar i posicionar-se al món.

La carnisseria del futur té una cita amb l’IMEAT.

Jornada online
Jornada de Qualitat i seguretat alimentària
24 de gener a les 15:30h
Preu: Gratuït
Inscripcions
Curs presencial i en línia
Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 31 de gener a l’1 de juny de 2022
Duració: 77 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional 2021
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat