Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Els resultats d’estalvi en l’energia elèctrica amb la Central de Negociació de Compres

El 85% de les consultes rebudes han tingut una mitjana d’estalvi sobre els preus de l'energia que tenien contractats d'un 18,05%

Els resultats d’estalvi en l’energia elèctrica que ha aconseguit fins ara la nostra Central de Negociació, amb els socis que li han demanat un estudi previ, han estat espectaculars: el 85% de les consultes rebudes han tingut una mitjana d’estalvi sobre els preus de l’energia que tenien contractats d’un 18,05% (que va des d’un 6% a un 26% d’estalvi), molt per sobre de la mitjana d’estalvi de les empreses especialistes en eficiència energètica que és d’un 8%. A més, la nostra Central ha aconseguit que els preus d’energia es puguin mantenir fixes per 1 any, 3 anys o fins a 5 anys de subministrament, amb el que l’estalvi anual aconseguit respecte al 2019 es pot mantenir durant tot el període que esculli el soci.

Gràcies al seguiment del mercat elèctric que està fent la nostra Central, es mostra que en aquest moment estem en una situació conjuntural especialment favorable per contractar millores de preus substancials, però per la volatilitat pròpia del mercat elèctric més altres factors aliens com noves disposicions governamentals o ambientals, etc., no poden preveure fins quan tindrem aquesta situació tan favorable.  Per tot això, us recomanem que demaneu el vostre estudi de potencial d’estalvi d’energia elèctrica a la Central de Negociació, gratuït i sense cap compromís, US SORPRENDRÀ L’ESTALVI ACONSEGUIT!

La Central de Negociació està preparant noves accions per altres despeses com Gas, Bosses de Plàstic, Paper, Telefonia, etc… i que tot aquest treball de millora només requereix de cada soci d’una quota anual de 99 euros (això és menys de 0,27 euros al dia).  Però, a part de la millora de les condicions econòmiques de la contractació per les diferents despeses de la vostra activitat, la Central genera una força davant dels proveïdors i subministradors que els hi obliga a mantenir els nivells de qualitat i de servei, ja que cada un dels nostres agremiats té la consideració de Gran Client per l’efecte d’unir el seu potencial de contractació al de tot el col·lectiu.

L’equip de la Central vol demostrar-vos la seva eficàcia amb un estudi gratuït del vostre consum energètic: envieu-nos les tres últimes factures d’electricitat de la vostra empresa – botiga i/o obrador – i en pocs dies us informarem de l’estalvi que podeu aconseguir si us apunteu a la Central de Negociació de GremiCarn.

 

*****

 

La Central de Negociació de Compres, que és oberta a la participació de tots els socis, té tres objectius fonamentals:

  • Millorar les condicions econòmiques de productes i serveis que tinguin més impacte en els comptes de resultats, però que no formin part de la matèria primera pròpia dels carnissers i xarcuters. Com a grup unit i organitzat, podem sumar els volums de compres de les empreses associades i aconseguir millors preus.
  • Assegurar el nivell de servei dels proveïdors.  Mitjançant la força que dóna la unió, protegim els nostres interessos davant qualsevol incompliment en la qualitat o en el servei amb un de nosaltres, ja que els pot suposar la pèrdua del volum total de compra del gremi per al proveïdor que no compleixi. 
  • Estar alerta a abusos o incorreccions que es produeixen en les condicions o propostes d’alguns serveis i productes que la major part de socis no poden detectar per no tenir el temps per dedicar-li atenció, o per desconeixement del fons real del tema. Es tracte doncs, de vigilar des de la Central per evitar exageracions comercials per part d’alguns venedors que, per exemple, fan servir la por a possibles sancions si no es fan servir els seus productes o serveis. El darrer exemple d’això és amb la Llei de Protecció de Dades i l’ús fraudulent d’algunes empreses fent servir la quota de la Seguretat Social per oferir formacions “gratuïtes” de temes que no necessiten formació.
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família