Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Consells i normativa en la fase de represa

Des del dijous 25 de juny, la regulació de la fase de represa ha posat punt final amb els límits d'aforaments marcats per percentatges als espais tancats i a l'aire lliure.

Amb el canvi de fase, s’han eliminat els aforments i com a norma general que s’ha de complir és la de la distància de seguretat entre persones. Aquesta és l’equivalent a una superfície de 2,5 metres quadrats per persona, és a dir, 1,5 metres de distància interpersonal.

A continuació, repassem repassem els canvis més rellevants i fem un recull de consells i recomanacions per seguir mantenint les mesures de seguretat i higiene a les carnisseries – xarcuteries:

 

Mesures d’higiene cal aplicar durant la fase de represa:

  • Rentar-se les mans amb freqüència.
  • Tapar-se la boca amb el colze en tossir.
  • Minimitzar els contactes socials diaris.
  • Mantenir la distància física interpersonal de seguretat.
  • Fer servir la mascareta quan no sigui possible mantenir la distància de seguretat.
  • Ventilar correctament els punts de venda.
  • Netejar i desinfectar totes les instal·lacions de forma regular.

 

Mesures d’aforament:

  • Ja no és obligatori mantenir la limitació d’aformant.
  • S’ha de complir la de la distància de seguretat entre persones (una superfície de 2,5 metres quadrats per persona, és a dir, 1,5 metres de distància interpersonal)
  • Es pot reduir la distància de seguretat sempre que:
    • S’utilitzi la mascareta.
    • No hi hagi aglomeracions o gran afluència de clients.
Curs presencial i en línia
Actualització dels processos en carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 2 de maig al 3 d’octubre de 2022
Duració: 120 hores
Inscripcions
Curs presencial i en línia
Habilitats de direcció i gestió d’equips
Del 16 al 31 de maig
Duració: 20 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat