Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Covid-19: Carta del President de GremiCarn, Pròsper Puig

Benvolguts companys, Em dirigeixo a vosaltres per donar-vos les GRÀCIES en nom de la Junta Directiva, de l’equip de GremiCarn i en el meu en particular, per la vostra professionalitat i esperit de servei a la comunitat en aquests moments de tanta incertesa que ens toca viure per culpa de la Covid-19.

Benvolguts companys,

Em dirigeixo a vosaltres per donar-vos les GRÀCIES en nom de la Junta Directiva, de l’equip de GremiCarn i en el meu en particular, per la vostra professionalitat i esperit de servei a la comunitat en aquests moments de tanta incertesa que ens toca viure per culpa de la Covid-19.

Voldria que féssiu extensiu el nostre reconeixement i gratitud a les vostres famílies i als vostres col·laboradors,  ja que sense ells no podríem assolir el repte de satisfer l’abastiment de productes i aliments de primera necessitat als nostres conciutadans.

De ben segur que junts, com a col·lectiu, superarem aquests moments difícils que no sabem quan de temps duraran; personalment estic convençut que aquesta experiència ens farà més forts com a persones, com a sector i com a societat.­

Moltes gràcies una vegada més pel vostre compromís. Cuidem-nos!

Pròsper Puig, President de GremiCarn

publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat