Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Panell de control
Tancar sessió
El Gremi
Notícies
Serveis
Comunicació
Escola
Borsa de treball
Club de Compres
Descàrregues
Contacte
Actualitat
Covid-19: Mesures econòmiques
A continuació trobareu les mesures econòmiques de la Generalitat i de l'Estat
17.03.2020
Curs presencial i en línia
Actualització dels processos en carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 2 de maig al 3 d’octubre de 2022
Duració: 120 hores
Inscripcions
Curs presencial i en línia
Habilitats de direcció i gestió d’equips
Del 16 al 31 de maig
Duració: 20 hores
Inscripcions
Destacats
INSCRIPCIONS OBERTES
Jornada sobre qualitat i seguretat alimentària
INSCRIPCIONS OBERTES
Curs de Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis
Útimes notícies
Subvencions
Convocatòria de subvencions per a la Transformació Digital del comerç de Barcelona 2022
Federació
Demanem a Laura Borràs que defensi la producció càrnia a Catalunya
Escola de la Carn
Nou curs d’Habilitats de direcció i gestió d’equips
Actualitat
Ús de la mascareta a partir del 20 d’abril
publicitat
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible
[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]
Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021 |
política de privacitat