Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies   >   Cursos 2n semestre i avançament 2013
31.07.2012
Cursos 2n semestre i avançament 2013
Ja tenim enllestida la programació dels cursos del 2n semestre del 2012 i una petita avançada del 2013.

Trobareu una varietat que esperem que compleixi els vostres objectius. Us recomanem que llegiu atentament les fitxes de cada curs, clicant damunt del seu nou. A partir del setembre podeu trobar:

– Introducció a la Carnisseria-Cansaladeria-Xarcuteria Artesana 

– Idees i preparació de safates de formatges per degustació

– Propostes per a menús de baix cost per a tardor i hivern

– El món del sushi

– Marinats, adobats ràpids, salses i complements de fabricació

– Plats de Nadal per emportar

– La reducció de Sal i Greix als embotits i productes carnis

En preparació pel primer semestre 2013:

– Curs d Especialització Direcció d’Establiments Comercials – Sector Carnisseria, Cansaladeria i Xarcuteria (Programa Complert)

Curs de Tecnologia General de la Carn

Podeu ampliar la informació trucant a les oficines gremials.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Agendad d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2020
Central de Negociació de Compres
Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat