Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Cursos 2n semestre i avançament 2013

Ja tenim enllestida la programació dels cursos del 2n semestre del 2012 i una petita avançada del 2013.

Trobareu una varietat que esperem que compleixi els vostres objectius. Us recomanem que llegiu atentament les fitxes de cada curs, clicant damunt del seu nou. A partir del setembre podeu trobar:

– Introducció a la Carnisseria-Cansaladeria-Xarcuteria Artesana 

– Idees i preparació de safates de formatges per degustació

– Propostes per a menús de baix cost per a tardor i hivern

– El món del sushi

– Marinats, adobats ràpids, salses i complements de fabricació

– Plats de Nadal per emportar

– La reducció de Sal i Greix als embotits i productes carnis

En preparació pel primer semestre 2013:

– Curs d Especialització Direcció d’Establiments Comercials – Sector Carnisseria, Cansaladeria i Xarcuteria (Programa Complert)

Curs de Tecnologia General de la Carn

Podeu ampliar la informació trucant a les oficines gremials.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat