Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

El Gremi en xifres

En breu rebreu als vostres domicilis mitjançant correu postal, un butlletí amb les xifres més rellevants de l’any 2017.

Amb aquest petit dossier volem donar a conèixer als socis tota la feina que s’està fent i que massa vegades passa desapercebuda.

Desitgem que aquest butlletí compleixi l’objectiu pel qual s’ha dissenyat, alhora que us posem a disposició tot el personal de GremiCarn per respondre els vostres dubtes o consultes.

Curs presencial i en línia
Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 31 de gener a l’1 de juny de 2022
Duració: 77 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Concurs Nacional Botifarra d'Ou Artesana 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat