Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Els alumnes d’ESCODI presenten el resultat d’un estudi sobre el consumidor de carn

Conclusions sorprenents i útils per la fundació

Després que fa uns mesos un equip de tècnics de GremiCarn expliqués, a la seu d’ESCODI de Terrassa, el funcionament de l’entitat i els serveis que aquesta ofereix, als alumnes del primer curs del Grau de Direcció de Comerç i Distribució, aquests van elaborar un estudi, que van presentar ahir, del qual ens inviten, amb molt bon criteri, a reflexionar sobre les següents conclusions, extretes és clar, d’aquest estudi:

· El 40% dels consumidor carni troba que el preu de la carn en les botigues tradicionals és car.

· Els joves compren més al supermercat i al·leguen que es deu a la rapidesa i per estalviar temps.

· La salut és un valor i els consumidors van a comprar one creuen que el menjar és més saludable.

· Les grans superfícies s’adapten millor als horaris dels clients.

Així mateix, com a resultat d’aquest estudi i a fi de que els professionals minoristes del sector carnisseria, cansaladeria i xarcuteria poden captar més clients, els realitzants d’aquest estudi recomanen:

· Pensar en el client jove i en oferir productes en format d’autoservei.

· Pensar en menjars semi elaborats i amb quantitats petites.

Tot i que alguns podeu pensar que tot això ja ho sabiem, aquest estudi mostra dades exactes d’aquestes tendències i percepcions del consumidor. I la situació final és que la botiga tradicional segueix tenint més èxit entre el consumidor final que no pas les grans superfícies però aquest marge entre els dos canals de distribució s’està reduint i, per tant, cal anar alerta.

Curs presencial i en línia
Actualització dels processos en carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 2 de maig al 3 d’octubre de 2022
Duració: 120 hores
Inscripcions
Curs presencial i en línia
Habilitats de direcció i gestió d’equips
Del 16 al 31 de maig
Duració: 20 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat